Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuran kursuna gittiniz mi? Sonuçları ne oldu?

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Hiç gitmedim, hatta tüm çocukluğum İstanbul-Fatih'te (bilmeyenler için istanbulun en muhafazakar yeri, merkezi sayılır) geçmesine rağmen böyle bir şeyin varlığından bile çok geç haberim oldu.

Bi tek ananem bi ara dinle kafamı feci doldurmuştu küçükken. Çok kısa dönem de olsa öyle bi anım var. Ama doldurmak derken din öğretmek değil bu bahsettiğim, böyle beyin yıkar gibi o günah bu böyle falan, her hareket sözümden önce "lan günaha girer miyim" diye iki saat düşünüyodum korkuyodum, ya farketmeden bi karıncanın üstüne bastıysam falan diye panik oluyodum ehah. Sonra annemler ananeme kızmışlar çocuğu manyak ettin diye. Çok kısa sürede geçti tabii, çocuğuz ne de olsa, 2 çizgifilm izleyince yarım saat önce ne yaptığını unutuyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

inprc said:

11-12 yaşlarımdayken muhafazakar komşumuzun ısrarıyla onun oğluyla birlikte sadece 2 kez gitmiştim.hoca kızdığı çocukların eline cetvelle vuruyordu.onun dışında aklımda kalan birşey yok.

abi komşunun baskısı ile gitmek nasıl bir manyaklık yahu. annen-baban çılgın mısın oğlum gitme demedi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...