Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Çetintaş geri dönmüş iyi iyi bir arada iskandinav ülkelere gidersen böyle yazsana lazım olabilir 1 haftalık tatil falan gibi. Hatta başkası da olur şöyle amerika ingiltere falan yazsın 1 hafta kıytırık tatili minimum kaça çıkartabiliriz.
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Amerika,İngiltere'yi yazarım Mithatcığım.İskandinav ülkelerine hiç gitmedim,yakın gelecekte de gitme planım yok.Ama ilgilenen olursa en çok gittiğim ve bayağı tanıdığım Mısır,Suriye,Tayland,Polonya,Portekiz,İspanya,Endonezya,Malezya,Çek Cumhuriyeti,Yunanistan,Meksika,Kolombiya ve birkaç başka ülke için benzer yazılar yazarım.
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Deacon said: Eline saglik. Cok guzel olmus. Teşekkür ederim,sağolasın.
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 "roket adam" said: O ard arda 3 tane X'in manası da Amsterdam tarihindeki 3 büyük rol oynayan kötü bir şeyler: flood, disease, diğerini hatırlamıyorum. Kimisi de 3 haç falan der. Asıl manasının bu olduğunu bilmiyordum,öğrenmiş oldum,sağolasın.Ama bugün bu 3 tane X'i hemen her yerde seksi çağrıştıracak şekilde kullanmışlar diye düşünüyorum.Yani tarihi anlamı farklı olsa da bugün akla sadece seksi getirmesi için özel çaba gösterdiklerini söyleyebilirim.
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Ha ha, köşe başında babuş malbuş diyen hırboları atlamışsın. Lan dil bilmeyen adam tırsıyor arkadaş. Herif balici gibi yapışıyor. Zaten zenci :D
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Hoşgelmişsin Çetin abi. Güzel bir yazı olmuş. Okudum başından sonuna. Eline sağlık.
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 cetintas said: Amerika,İngiltere'yi yazarım Mithatcığım.İskandinav ülkelerine hiç gitmedim,yakın gelecekte de gitme planım yok.Ama ilgilenen olursa en çok gittiğim ve bayağı tanıdığım Mısır,Suriye,Tayland,Polonya,Portekiz,İspanya,Endonezya,Malezya,Çek Cumhuriyeti,Yunanistan,Meksika,Kolombiya ve birkaç başka ülke için benzer yazılar yazarım. yazar mısın hepsi için bu şekilde ? merak ediyorum çok.
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Hoş bulduk Vaperon, sağol kardeşim. Baluu, o dediğin adamlar bana bu sefer ve daha önceki seferler denk gelmedi ama sanırım 9 sene önce ilk gittiğimde bol miktarda vardı.Doğru,bir de öyle tipler var.
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Fin said: cetintas said: Amerika,İngiltere'yi yazarım Mithatcığım.İskandinav ülkelerine hiç gitmedim,yakın gelecekte de gitme planım yok.Ama ilgilenen olursa en çok gittiğim ve bayağı tanıdığım Mısır,Suriye,Tayland,Polonya,Portekiz,İspanya,Endonezya,Malezya,Çek Cumhuriyeti,Yunanistan,Meksika,Kolombiya ve birkaç başka ülke için benzer yazılar yazarım. yazar mısın hepsi için bu şekilde ? merak ediyorum çok. Mısır,Suriye,Tayland,Polonya,Portekiz,İspanya'yı belki bu yazdığımdan daha detaylı yazarım.Diğerlerini de sanırım Hollanda'yı yazdığım kadar yazabilirim.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 batının ahlaksızlığı hep selam cetintas, özledik seni
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Merhaba Serhatcığım.Sağolasın.Ben de özledim sizi.
Öne çıkan mesajlar