Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HOLLANDA-1(Nelere dikkat etmeli?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çetintaş geri dönmüş iyi iyi bir arada iskandinav ülkelere gidersen böyle yazsana lazım olabilir 1 haftalık tatil falan gibi.

Hatta başkası da olur şöyle amerika ingiltere falan yazsın 1 hafta kıytırık tatili minimum kaça çıkartabiliriz.
Mesaj tarihi:
Amerika,İngiltere'yi yazarım Mithatcığım.İskandinav ülkelerine hiç gitmedim,yakın gelecekte de gitme planım yok.Ama ilgilenen olursa en çok gittiğim ve bayağı tanıdığım Mısır,Suriye,Tayland,Polonya,Portekiz,İspanya,Endonezya,Malezya,Çek Cumhuriyeti,Yunanistan,Meksika,Kolombiya ve birkaç başka ülke için benzer yazılar yazarım.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

O ard arda 3 tane X'in manası da Amsterdam tarihindeki 3 büyük rol oynayan kötü bir şeyler: flood, disease, diğerini hatırlamıyorum. Kimisi de 3 haç falan der.

Asıl manasının bu olduğunu bilmiyordum,öğrenmiş oldum,sağolasın.Ama bugün bu 3 tane X'i hemen her yerde seksi çağrıştıracak şekilde kullanmışlar diye düşünüyorum.Yani tarihi anlamı farklı olsa da bugün akla sadece seksi getirmesi için özel çaba gösterdiklerini söyleyebilirim.
Mesaj tarihi:
Ha ha, köşe başında babuş malbuş diyen hırboları atlamışsın. Lan dil bilmeyen adam tırsıyor arkadaş. Herif balici gibi yapışıyor. Zaten zenci :D
Mesaj tarihi:
cetintas said:

Amerika,İngiltere'yi yazarım Mithatcığım.İskandinav ülkelerine hiç gitmedim,yakın gelecekte de gitme planım yok.Ama ilgilenen olursa en çok gittiğim ve bayağı tanıdığım Mısır,Suriye,Tayland,Polonya,Portekiz,İspanya,Endonezya,Malezya,Çek Cumhuriyeti,Yunanistan,Meksika,Kolombiya ve birkaç başka ülke için benzer yazılar yazarım.

yazar mısın hepsi için bu şekilde ? merak ediyorum çok.
Mesaj tarihi:
Hoş bulduk Vaperon, sağol kardeşim.
Baluu, o dediğin adamlar bana bu sefer ve daha önceki seferler denk gelmedi ama sanırım 9 sene önce ilk gittiğimde bol miktarda vardı.Doğru,bir de öyle tipler var.
Mesaj tarihi:
Fin said:

cetintas said:

yazar mısın hepsi için bu şekilde ? merak ediyorum çok.

Mısır,Suriye,Tayland,Polonya,Portekiz,İspanya'yı belki bu yazdığımdan daha detaylı yazarım.Diğerlerini de sanırım Hollanda'yı yazdığım kadar yazabilirim.
  • Yeni Oluştur...