BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 anakart üstündeki bakır soğutucuyu penalık işlemciyi de sırt kaşıyıcısı olarak kullanmaya karar verdim ekran kartına ne yapacağıma da sonra bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 işlemciyi bir sopaya bağlarsan çok güzel kaşıyor gerçekten. ben celeron 400'den yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 benim de 89 da kullandıgım edo ramler anahtarlık görevinde şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 barnacle said: Zaybird said: BabacumMostors said: güç şeysi 300w imiş bu arada ramler de 256 tane 2 gb, 512 tane de 1 gb dır öyle söyleyryim ayıptır sorması bir bilgisayara 768 tane ram nasıl takıyosun? en fazla 6 slotlu boardlar var. gençler bilmez. bende uzun süre 768 ram kullandım abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ekran kartını da isteyen yoksa *çaaat* diye kırıyorum var mı isteyen? KESİYORUM ÇOCUĞUMU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi hayrına ver bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar