NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 5 senedir sigara içiyorum. Son 1-2 senedir günde 2 paket içen sigara içmeden 1 gün duramayan, cafe, bar vs de sigara içmediğinde kendini mal mal oturuyor hisseden, akşam yemeğini bile unutan ama asla sigara almayı unutmayan birine bırakabilmek için tavsiye verebilecek biri varmı? Bırakmak istiyorum, nefret ediyorum ama tam anlamıyla tiryaki oldum çok denedim bırakamıyorum, olmuyor. İşe yarayabilecek tavsiyesi olanlar beri gelsin. Kısaca İMDAAAAT![signature][hline]"Suicide is just healthy self-criticism." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Bağımlılık sanırım psikolojik. bende günde bi paket içiyorum ama bi ay ara verebilirim istediğim anda. keyif için sadece. kendini rahat bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Sigarayı bırakmıyorum çünkü zevk alıyorum içmekten, ama sıgaradan hoşlanmıyor olsaydım 8 senedir içmem rağmen kolayca bırakırdım sanırım p.s Ben neler bırakmışım onu mu bırakamıcam :LOL:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 sigaraya harcadigin parayi dusun o parayla kendine bir sey alma hedefi koy onune sigara almak yerine ona verecegin parayi bi yere ayir ne cabuk o seyi alabilecegini goruceksin (ben aynisini bira icin yaptim, daha uzun vadede de olsa parami cok daha tasarruflu harcamis oldum (yazin her aksam 5 milyon falan biraya gidiyodu)[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 volfiedın fikri çok iyi bence böylece hem istediğin bir şeyi almış olursun hem de kendini zehirlemekten kurtulursun[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serenay Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 benim bi arkadasım var sabah kahvaltıdan once sıgara ıcer ve bu onun en buyuk keyfıdır kopek gıbı sıgara ıcıor ya adam resmen bı halısa macı yaptık bu nefesızlıkten oluordu ondan sonra kara verdı ve bırakıcam dedı zar zor bıraktı valla ama ne dıım ben daha bırakamadım o duman ıcıne geldınde verdi rahatlık yada piskolojik olan keyif ne bilim ben zor bırakırım ama bırakcam dersen bırakırsın ben bırakmıstım 1 ay ıcmedım sonra gene basladım ıstesem sımdı bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ha tabi ayda bir nargile ic eger cok zorda kalirsan ama bir tane sadece, o da bokunu cikarmadan (akcigerin dolana kadar icmek, sutlu icmek gibi (daha cok yapisiyo akcigere sutlu olanlar) onu zaten arkadaslarinla gitcegin bi ortamda iceceginden ve hos sohbet olacagindan (genelde) abartmazsin[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 sigara icen arkadaslarinla bir muddet takilma, ya da rica et yaninda icmesinler burda sigara icen bir arkadas gidince cogunluk birakmaya basladi, giden arkadas da fosur fosur icerdi milletin yaninda[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 sigara hiç içmedim(1kere bile) ve sigara içenlerin üstü başı leş gibi kokuyor. birkaç sene sonra gözler matlaşıyor dişler sararıyor var oğlu var resmen çöküyor adam birde cok sigara içilen bir ortma girdigimde benim gözlerim yanıyo cok feci , göz damarları kanlanıyor falan . ne yapıp edip bırakın bence daha bunun yolu tavsiyesi fln yok[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bende yaklaşık 6-7 senedir içiyorum. Bende zamanında çok kez bırakmayı denedim; ama sadece 1ay civarı dayanabildim. sonra yine fosur fosur devam.. Ama kendimi şartladım ve tam anlamıyla bırakmasamda, baya bir azalttım sigarayı.. eskiden günde 1-2 paket arası içerken, şimdi 1 paket bana 2-3 gün civarı gidiyor.. Bu da beni eskisi kadar etkilemiyor. Rahatım. Bu kadarı bana yeter. Ama şuanda tamamen bırakmak istesem bırakabilir miyim? Kolaylıkla bırakırım. O yüzden sende birden değilde, kendine süre vererek dene bence.. Göreceksinki sonunda kazanan sen olacaksın. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evildoer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ben zamanında babama bıraktırmışştım sigarayı, karar verince bırakıyosun kardeşim biraz zorlanıcaksın süt çocuğu değilsiniz ya katlanın biraz yada bi akciğer kanserini araştırın yararı olabilir[signature][hline]And now I know my place, in this life I ride. And I know the things I feel, a burning deep inside. So if you want to meet evil, I'm the one, I'm the one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 azaltıcan süre vercen falan boş işler bak tvde baska yerde yok programını izliyordum beslenme uzmanı cıktı sağlıklı beslenme ve kilo alma/verme yöntemlerini konuşuyorlardı mesela dedi çay içerken şeker atarız bu çok gereksiz birşey ve kilo almaya sebebiyet verir özellikle gün boyu 15-20 bardak çay içenler var nasıl etki ediyor fln diye anlattı oysaki çay ın kendi tadını otunun tadını almak daha güzeldir ve bir müddet sonra çay değil şekerli su içtiğinizi unutursunuz ama çaya şeker atmazsanız asıl tadını alırsınız ve alıştıktan sonrada daha sağlıklı olduğunu hissedersiniz demişti atmıyom artık şeker fln dedim ertesi gün kahvaltıda atmadım feci acı geldi ama içmeye devam 2. gün atmadım gene acı ama devam 1 hafta geçti ve sonra alıştım şimdide şeker atılırsa içemiyorum ve cokda memnunum cidden çok daha güzel geliyor şuan çay tadı bana aynı sekilde sigaradada öyle azar azar değil bırakıcaksın tamamen bi müddet zor geçicek dayanıcaksın dayanırken aklını çelen *!sigara iiiiçççç* seslerinede kulak tıkayacak bıraktıgında karşılaşacagın pek çok olumlu yönü düşüneceksin paran cepte kalıcak, birkaç ay sonra sigaranın vücuda yaptıgı hasarlarda düzelme olucak ... e bu sayede tekrar başlama dürtülerinede son verip bırakırsın[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evildoer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: DynamicK, 23 Eylül 2004 12:12 tarihinde demiş ki: birkaç ay sonra sigaranın vücuda yaptıgı hasarlarda düzelme olucak ... e bu sayede tekrar başlama dürtülerinede son verip bırakırsın Bırak onu babamdan biliyorum 1 ay bırakınca bidaha sigara içen ortamlardan iğrenmeye başlıyosun bikaç aya gerek yok şöyle bi ay dayanın sağlık için değer[signature][hline]And now I know my place, in this life I ride. And I know the things I feel, a burning deep inside. So if you want to meet evil, I'm the one, I'm the one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Hastanelerin damar servislerine bir uğra, çıkışta bırakmış olursun.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Uyandığımda ciğerlerimi arkadaşta unuttuğumu farketsemde bırakacağıma inanmıyorum.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Euro D izle orda telemarketlerdeki ürünleri dene gerçekten çaresizsen[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 başlayalı 8-10 yıl oldu, ben 4-5 kere bıraktım 1 yıl-8 ay gibi uzun aralar da verdim. şu an gene bırakmış bir dönemimdeyim ama sanırım bi daha içmiycem. işin ilginci "öylesine bırakmıştım" yani düşünme felan yok. bırakmadan önce aldığım 4 paket hala çekmecemde duruyor (aylardır sanırım ne zaman bıraktığımı dahi bilmiyorum). ilk başlarda zor oluyor asla bir tane dahi içmiyceksin ben hep o bir tanelerle bozdum . yani asla asla asla asla ...... bırakacaksın ve asla bir tane-bir nefes dahi çekmiyceksin bir haftaya unutmaya başlarsın ama sanırım ömür boyu hatırlıyormuşsun yani tamamen psikolojik-kimyasal bir hadise bağımlılık. aklen yenmek lazım. ister ilk hafta ister 5 ay sonra bir tane bile içmezsen bırakmış oluyorsun :) .[signature][hline]Show No Mercy [Bu mesaj armra tarafından 23 Eylül 2004 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: kiddo, 23 Eylül 2004 00:50 tarihinde demiş ki: Bağımlılık sanırım psikolojik. bende günde bi paket içiyorum ama bi ay ara verebilirim istediğim anda. keyif için sadece. kendini rahat bırak yanlış anlama laf atmıyorum ama çok komiğime gidiyo böle laflar. küçükken sigaraya başlayan arkadaşlarım derdi bunu: istesem içmem. içme o zaman? e zevk alıyorum niye bırakıyım derler genelde bunu üstüne. işte bu da sigarayı bırakamamak durumu oluyor.[signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak! gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak the one smiley! :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Bazen kendimi cok sansli sayiyorum icmedigim ve tiksindigim icin ama millet "zevk aliyorum","tiryakisi oldum" gibi laflar edincede kendimi enayi gibi hissediyorum.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 valla ben yanımda içerlerken afedersiniz s.kseler içmem asla filan derdim ama noldu.. bende içiyorum öile arkadaş ortamlarında filan.ama hep içtikten sonra aynı şey, söylüyorum..kahretsin neden içtim salak gibi kendimi zehirliyorum vs vs.. bu tip şeyler hep içtikten sonra aklıma gelio ama bırakıcam diyceksin aklında yeniceksin ve bırakıcaksın bu kadar yane.. bak şu an ben ne diim 3 4 gündğr felam içmiorum inşallah bi dahda içmem.. dışarı çıkmamaya özen gösteriorum hehe :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bıraktım[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Düşün ki doktora gittin ve kanser başlangıcı var dedi. O zaman nasıl bırakacak isen (veya bırakacak isem) öyle bırak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: NoTwisT, 23 Eylül 2004 00:48 tarihinde demiş ki: cafe, bar vs de sigara içmediğinde kendini mal mal oturuyor hisseden ben kullanmıyorum ve boyle bısey hıssetmıyorum demekkı ınsan kendını sevmelı[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar