FaTaLiTh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Arkadaşlar yüzüklerin efendisi kitap serisi arıyorum.Elinde kitap serisi olup satmak isteyen varsa bana p.m ile ulaşırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ben satarım ama pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FaTaLiTh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Ne kadar pahalı satarsın p.m attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 çok pahalı yani acayip pahalı.pek satmak istemiyorum yani.çok para ver al işte.300 tl :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FaTaLiTh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 bende senden alamam o zaman :) İnşallah satmak isteyen başka arkadaşlar çıkarda onlardan alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 tek cilt al.0 ı mevcut.50 lira falan.seri olarak varmı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FaTaLiTh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Zaybird said: tek cilt al.0 ı mevcut.50 lira falan.seri olarak varmı bilmiyorum. Tek cilt ansiklopedi gibi birşey okuması falan zor olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 şöyle bişey mesela. http://www.idefix.com/kitap/yuzuklerin-efendisi-ciltli-tek-cilt-ozel-basim-john-ronald-reuel-tolkien/tanim.asp?sid=JQNJ9YFKR61I9PNZSL0I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 1015 sayfa bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FaTaLiTh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Zaybird said: şöyle bişey mesela. http://www.idefix.com/kitap/yuzuklerin-efendisi-ciltli-tek-cilt-ozel-basim-john-ronald-reuel-tolkien/tanim.asp?sid=JQNJ9YFKR61I9PNZSL0I Bakmıştım daha önce dediğim gibi okumak falan zor olur tek cildi o yüzden tek cilt değilde 3 lü kitap serisi daha güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 tek cilt istersen bana mesaj at satabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 tek cilt daha şekilli okuması zevkli olur. hatta toprağa göm o cildi 2-3 hafta dursun sonra çıkar öyle oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bu kitap için arkadaşımın hediye ettiği, okuya okuya kapağını mahvettiğim, üniversitede parasızlığın dibinde olduğum zamanda cebimdeki son paralarımı verip ciltlettiğim Y.E kitaplarımı ağabeyime verdim. o da stankin üniversitesi yurdunda unuttu :/ neyini beğenmiyosun hocam. on numara valla. not: moskova stankinde okuyup kitaplarımı gören varsa bi zahmet haber versin, üzerinde adım soyadım yazıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FaTaLiTh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Arkadaşlar kitapları şans eseri bir sahaftan temin ettim ilginiz için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 mantıklısıda sahaftır zaten. yanlız yüzüklerin efendisi öyle 3 kitapla bitmez. Önce hobbiti seriden sonrada silmarilion ve canın isterde guide niyetinede güç yüzüklerine dairi oku. Baktın tolkiene doyamıyorsun roverı oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Ucleme harici olan kitaplari satabilirim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L4n3T Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 hangileri var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mal said: tek cilt daha şekilli okuması zevkli olur. hatta toprağa göm o cildi 2-3 hafta dursun sonra çıkar öyle oku. ahahah nasil bi kafa lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 baya bi eskimiş ilk cilt ve yıllardır ilk günkü gibi sakladığım son iki cilt var bende de ama sat deseler çok ihtiyacım varsa 300-400 isterim ben de heralde. hayır okuyacağımdan değil de ne bileyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 niye la artik cikmiyormu eski tip ciltler dsfdsfds bende hepsi vardi cope attim okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi kitap çöpe atılırmı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar