Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft rogueları?

Solomnus

Öne çıkan mesajlar

Normal ataklarında bile (stilsiz) bir warriordan fazla damage veren fakat defansları daha kötü olan stealth olabilen karakterler? O zaman hangi allahın kulu warrior yapar ve neden? Yoksa burdaki roguelar doac taki assasinleremi benziyor? Eğer 1.si gibiyse undead rogue olucam yok 2. gibiyse NE druid.Bide PvP sistemide daoca benziyomuş galiba? Cık cık beklediğimize değicekmiki acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

stress test te rouge lari çok etkili görmedim.warriorlar gerçekten çok etkili.ayrica izlediğim rogue videolarinda warrior a direk daalnı görmedim hiç teke tek.eğer undead rogue olacaksan senle aynı lvl warrior ya da paladin görünce direk kaçmanı tavsiye ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ascraeus, 19 Eylül 2004 16:40 tarihinde demiş ki:
roguelar bı tek cloth wearerları ezıyor su an
4k hp 3k armor warıor gelınce stealth olup bı kenara saklanacaksın
olması gerekende bu ztn

abi naaptın ya katlettin şimdi olayı 4k healt olurmu 400000 ? en fazla 3000 bilemedin 4000 healti olanlar var onlarda lvl 55 warriorlar stamina ağırlıklı zırhlardan kaynaklanan bonuslarla en güçlü magical atackın 1200 olduğu bi oyunda healti bırak 4k yı 1k olan birisi bile tanrı olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

rogue dmg output'u > warrior dmg output'u.

boyle aciklanmis, surekli boole kalir muhtemelen. tabi rogue ability'lerini kullanmazsa tabii ki daalir. warrior'lari neden indiremediklerini ben henuz anlamadim, hadi paladin charge yaparak aliyo ama warrior napiyo da rogue'un onu stun etmesini engelliyo?

izledigim gameplay movie'lere dayanarak sunu goruyorum ki, rogue gercekten cloth armor'lilari yirtip geciyo. grup pvpsinde mage nooldugunu anlamadan genelde yatmis oluyo... sanirim 2 sorun var, 1 hp'si dusuk rogue'larin. 2 AR dusuk.
priest'lere karsiysa soole bi sorun var, priest'lerin dmg absorb ozelligi var (bu physical icin de gecerlimi bilmiyorum.) priest vs. rogue'da muhtemelen rogue alir. ayrica priest'in yenilme ihtimali epey yuksek, yani resist olursa buyu tamamen daaliyo...

[Bu mesaj riglous tarafından 20 Eylül 2004 02:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

holy word shield dediğn spell ve evet absorb ediyor fiziksel ataklarıda ama priest mi alır rogue mu bilemem stelath modunda arkadan saldirisa priest shield i basmadan rogue alir kesin ama genel bi savasta karşı karşıya zor.shield+flash heal+renew li bi priest zor ölür
Sosyal ağlarda paylaş

doğru ability comboları yapan ve doğru talentleri seçen kazanır bu oyunda. stress test boyunca warrior oynadım, stun, 1st strike, critical, disarm, büyü fizzle etme vb vb tonla iyi özelik var.

eğer comboları doğru sırayla kullanırsanız karşıdakinin pek şansı olmaz, ne büyü yapabiliyor ne stundan çıkıp vurabiliyor size. % 15 civarı critical bonusları saymıyorum bile, ki sadece critical vurma abilityleri de var. her vuruşunuz crit. oluyor bir süre.

mesela bi lvl 36 da gelen mortal bilmemne varki en önemli talent zaten attack stance kullanan bi warrior için.

Ayrıca rogue stealth bile olsa gözüküyor yeterince :p arada biraz mesefe var ise dövüşün ilk 8 saniyesi kafadan warriorun oluyor :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

paladin iyi güzelde biraz sıkıcı bir class, stress teste ilk paladinle başlamıştım ve lvl 15 e kadar paladin oynadım attack seçeneği en kısıtlı class daha çok party yararına çalışan spellleri (aura, seal vs.) var. Toplamda da spell seçenekleri açısından en az sayıya sahip class paladinler zaten, bende baya severdim bu paladinleri ama spell lerinin azlığı ve range weapon kullanamamaları yüzünden başka bi seçenek aramaktayım şu an kendime :([signature][hline]WOW Stress Test Screenshot Albümü
http://photobucket.com/albums/v434/OmeNTR
Sosyal ağlarda paylaş

rogue'neden wariorlarla karsı karsıya gelsınkı?Rogue dedigin sinsi olur arkadan vurup kacar;adi olur akıllı olur...dimi?[signature][hline]Rhino:Seni Duvara bir Böcek gibi yapıştırıcam duvar surungeni!!
Spidey:kusra bakma bugün dişçimle randevum var..
--------------------------------------------
Gelecek için zaman boyutu açılır;
Storm:Bu gelecek için zaman kapısı olmalı
Wolverine:Hadi ya bende dünyanın ekseni kaydı sanmıştım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...