Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 EagleEye said: anelor sen hangisiydin yau unuttum ben bi laraken aklımda kaldı nick olarak :P müslüm gürses isteyip, kemancının taciziyle eşlik eden arkadaşmıydın :) ben laraken'in yanında dipteydim abi siyah t-shirt vardı üstümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ha hiç konuşmayan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben gelemiyorum işim çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 konuştum abi ben niye konuşmayım ahah. sizle uzak kaldık tabi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 sleepingdeath said: Böyle bir etkinliğe bir daha ki sefere katılmak isterim tel:05416871384 müsait olursam gelmeye çalışırım seve seve abi nicke falan da baktım. korkuyorum : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ama hacı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Anelor said: konuştum abi ben niye konuşmayım ahah. sizle uzak kaldık tabi biraz. ben seni mimledim bi kere konuşmayan diye :P laraken; lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar