SwZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Motorize 'ahlak' timi Samsun'da zabıta, "ahlak devriyesi"ne çıktı. Sahil ve parklarda gezen gençleri "yakalayan" ekipler, "Düzgün oturun. Yanlış anlaşılır" diyor ŞENOL ÇAKIR Samsun DHA Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin 9 kişilik motorize zabıta ekibi, deniz kenarında birbirlerine sarılarak sohbet eden sevgilileri, "uygun" davranmaları için uyarıyor. Görevliler, çimlere uzanan ya da ağaç altında sohbet edenlerin de yanlış anlaşılabileceği gerekçesiyle bankta oturmalarını istiyor. Sahil Yolu'nda, bankta birbirlerine sarılan, ellerini omuzlarına atan sevgilileri görünce hemen yanlarına giden zabıtalar, çevredekilerin rahatsız olduğunu öne sürerek, "düzgün oturun" uyarısında bulunuyor. Zabıta Güvenlik Amiri Arif Yalçın Kaya, uygulamaya okulların açılmasıyla birlikte ağırlık verildiğini, bazen kötü durumda yakalanan gençlerin tepkisiyle karşılaştıklarını, ancak bunu onların iyiliği için yaptıklarını söyledi. Kaya, "Bir anne baba, çocuğunun okuldan çıktıktan sonra evine gelmesini ister; 12 - 13 yaşındaki bu çocukların, kendisinden 5 - 10 yaş büyüklerle gezmesini istemez. Bu eksikliği kapattığımıza inanıyoruz. Bunda yanlış bir şey yok" dedi. Okuldan kaçan kızların erkek arkadaşlarıyla dolaşmasını engellediklerini söyleyen Zabıta Başkomiseri Cemil Taflan ise "Önce okula gitmelerini sağlıyoruz. Okul kıyafetiyle sahilde dolaşmamalarını istiyoruz. 'Ailelerinize şikâyet ederiz' diyerek uzaklaştırıyoruz" diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kenan Şara, "Kamu ahlakına uygun olmayan, içki içen, insanları rahatsız edenleri sadece ikaz ediyoruz" demekle yetindi. CHP: Uygulama çağdışı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 28 Mart seçimleri öncesi ANAP'tan AKP'ye geçerek yeniden başkan seçilmişti. Uygulamanın çağdışı olduğunu kaydeden CHP Samsun Milletvekili İlyas Sezai Önder, "Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'ye geçtikten sonra acaba anlayışı mı değişti? Türkiye'nin gündemini gereksiz yere zina tartışmaları işgal ediyor. Acaba ondan esinlenerek mi bunları yapıyorlar? Anlaşılan AKP'li Belediye Başkanı fikir değiştirmiş" şeklinde konuştu. Belediye ve valilik: Talimat vermedik ANKARA Milliyet SAMSUN'daki skandal üzerine İçişleri Bakanlığı bürokratları, Samsun Valiliği ve belediye başkanlığı yetkilileriyle görüştü. Ancak bakanlığa, böyle bir talimat ve uygulamanın olmadığı söylendi. Bakanlık yetkilileri, gelen bu yanıt nedeniyle, şimdilik idari ve adli bir uygulamanın söz konusu olmadığını belirtti. Hukukçular: Suç varsa müdahale edilebilir SAMSUN'da zabıtaların müdahalesini doğru bulmayan hukukçular, konuyla ilgili şunları söyledi: "El ele tutuşmak, birbirine sarılmak, hayâsızca hareket sayılmaz. Müdahale doğru değildir. Kamu düzenini bozucu hareketler bakımından zabıta müdahale edebilir, ancak suç unsuru taşıyan olaylarda asıl yetki polis ve jandarmadadır." Kaynak[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 dün gece bu konuyu baya bir konuştuk :) hatta o kadar kaptırmış ki bazı arkadaşlar, konu kitlendi aşağıda duruyor ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ne kadar gericiinsan var ya bu ülkede anlayamıyorum az önce radyoda da duydum nedir bu saçmalıkya ? insanı ister istemez sinirlendiriyo bunlar türkiyenin geleceği bu gidişle b.k yoluna gidiyo[signature][hline]...:::Married With Children:::...
SwZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 prd o konuyu göredi bende bu sabah gazetelere baktığımda gördün yazayım dedim[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bu arada ortada bir yanlış var akşam ATV'de bu uygulamayı bizzat belediyenin zabıtalarına yetki vererek uyguladığını, hatta ATV'nin bu haberi kendisinin yapmadığını, bizzat davet edildiklerini ve bunun haber olmasını istediklerini belirtti Ali Kırca, hatta adamlar kameralara şahane pozlar veriyolardı motorların arkasında ayakta giderek falan, konuştular bile bunu neden yaptıklarını anlattılar halbuki yukarıdaki haber kaynağına göre belediye ve valilik biz talimat vermedik demiş[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
uncla Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 uygulama çağdışı değil onunda ötesinde bişey..[signature][hline]sert kal,taviz verme!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 amerikada olduunu biliyorum, yöresel olarak, halkın taleplerine polis cevap veriyo bu şekillerde. işin detayını bilmiyoruz ama mesela hakkaten kendinden 10 yaş büyük birisiyle oturan 13 yaşındaki çocuklardan bahsediliyosa.. ben de talep ederdim böyle bişiyi. ha yerine de bakar, sivas civarında mesela bazı yerlere kanuni yaptırımı olmamasına rağmen çocukların girmesi yasak. ehuh, sivaslı cindy ler yirmi milyona kiralık oluyo orda zira. ha yok hiç bi olayı yoksa, işgüzarlıksa, kaşınıyoruz diyolarsa, elbet bi kaşıyanları çıkar.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Bu işin sonunda İslam dünyası birliği kurguları kokusu geliyor burnuma hadi bakalım..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 yuh ya trajikomik ne denir ki başka, muhtemelen geçiştiricekler yine,karşı tarafları yüzleştiriceklerini bile sanmam atv le belediyeyi, aslında yüzleştirsinler ak göt kara göt çıksın ortaya gündemi böyle saçma sapan şeylerle meşgul edicekler,[signature][hline]%70 i sadece su olan bir kadın için değmez...
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: SwZ, 23 Eylül 2004 10:15 tarihinde demiş ki: Zabıta Güvenlik Amiri Arif Yalçın Kaya, uygulamaya okulların açılmasıyla birlikte ağırlık verildiğini, bazen kötü durumda yakalanan gençlerin tepkisiyle karşılaştıklarını, ancak bunu onların iyiliği için yaptıklarını söyledi. Kaya, "Bir anne baba, çocuğunun okuldan çıktıktan sonra evine gelmesini ister; 12 - 13 yaşındaki bu çocukların, kendisinden 5 - 10 yaş büyüklerle gezmesini istemez. Bu eksikliği kapattığımıza inanıyoruz. Bunda yanlış bir şey yok" dedi. Okuldan kaçan kızların erkek arkadaşlarıyla dolaşmasını engellediklerini söyleyen Zabıta Başkomiseri Cemil Taflan ise "Önce okula gitmelerini sağlıyoruz. Okul kıyafetiyle sahilde dolaşmamalarını istiyoruz. 'Ailelerinize şikâyet ederiz' diyerek uzaklaştırıyoruz" diye konuştu. Bu sorumluluk aileye aittir, uygulama yanlış. said: Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kenan Şara, "Kamu ahlakına uygun olmayan, içki içen, insanları rahatsız edenleri sadece ikaz ediyoruz" demekle yetindi. Burda yalnış birşey yok.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal
arc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: horacegoesskiing, 23 Eylül 2004 10:23 tarihinde demiş ki: amerikada olduunu biliyorum, yöresel olarak, halkın taleplerine polis cevap veriyo bu şekillerde. işin detayını bilmiyoruz ama mesela hakkaten kendinden 10 yaş büyük birisiyle oturan 13 yaşındaki çocuklardan bahsediliyosa.. ben de talep ederdim böyle bişiyi. et et talep et hocam, kendisinden 15 yaş küçük cocukla bankta oturan sübyancıya haddini bildirmek (ki zaten öyle bişi toplumumuzda tolere edilmez edilemez) halk'a değil de görevli zabıtarala bilmemnelere düşerse, yakında başörtüsü takmayanı da uyaran, yan yana gezen çiftleri ayırmaya çalışan, rahatsız eden "birileri", ya da bazı "görevliler" çıkıverir. böylece türkiye şu an bulunduğu noktadan 12312451 yıl geriye doğru gitmekte olan yolculuğunda bir kez daha vites yükseltmiş, gazı köklemiş olur.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind [Bu mesaj sanerixx tarafından 23 Eylül 2004 10:57 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ben haberi izledim, zabıtaların uyardığı gençler arasında değil 10 yaş, 1 yaş bile yok, liseden çıkıp gelmişler, belki de aynı sınıfta çocuklar... uzanıp sevişmiyorlar da ayrıca hatta birini aynen şöyle uyardı zabıta "oturuşunu düzelt"[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 eh. hükümet sessiz kalmaz umarım bu duruma.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 dün akşam bu konuyu konuşmuştuk ama olsun tekrar da konuşuruz çok saçma bir şey ya ne demek sen sahilde oturan insanları kaldırıyorsun zabıtanın açıklaması ahlaka uygun davranmayarak çevreyi rahatsız etmek ne demek ya zaten çevre bakarken ne tip bir ahlaksız haraket olabilir oğlan kızın elini mi tutmuş acaba ha bi de oradan kaldırdığı toplu oğlan grupları var bunlar toplu olarak ne gibi ahlak dışı haraketler yapabilirler ya[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 *! samsunluluğunu gizler.. * ck ck ck.. çağdışı şeyler nolcek..
evildoer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Arkadaşlar örneğin pariste millet karşıdan karşıya geçerken bile öpüşür sevgilisiyle öyle sarmaş dolaştır millet her yerde ama burda kolunu kıza atmış diye uyarıyolar tamamen gerici bi milletiz yuh yani[signature][hline]And now I know my place, in this life I ride. And I know the things I feel, a burning deep inside. So if you want to meet evil, I'm the one, I'm the one
SwZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ordunun görüşü ne bu konuda belirttimi birşey[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
SwZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 yane böyle kararlar alınaya devam ederse herhalde bir 28 şubat süreci daha yaşıyacağız. bu gün tayyibin o verheugenmidir nedir onunla bir görüşmesi varmış bakalım sonuç ne olacak. bu zina tasarısı 5 yıldızlı otelerin işini arttırcak bence çünkü polis 5 yıldızlı otele giremiyor. [signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN [Bu mesaj SwZ tarafından 23 Eylül 2004 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Dünkü konuyu gördüm de kilitlendi diye içimde kalmıştı.. En içten küfürlerimi iletiyorum bu zabıta ekiplerine.. Aklım hayalim almıyor, feci şaşırmış durumdayım..[signature][hline]be exceptional!
Valindel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Hükümet her geçen gün yeni bir şeyle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Önce İmam Hatipler, sona zina yasası, şimdi de bu. Kimilerine göre AKP gerçek yüzünü gösteriyor ama kimilerine göre de bunlar aslında medya ve kamoyunu meşgul ederek yapılmakta olan bazı şeyleri saklamak. Bence ikisi de mümkün ama gene de arık işin suyunu çıkardılar yani.[signature][hline]We are following The will of the one Through the dark age And into the storm
SwZ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Tbmm pazar günü toplanıyor. TCK'nın son iki maddesi görüşülecek. Bu maddeler arasında zina tasarısı yer almıyor. Zina ile ilgili bir önerge verilmeside beklenmiyor. Sanırım artık bu zina tartışmalarına bir nokta kondu.[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 hmm bu konuda daha once yorum yapmak işstemdim ama boyle uygulamaya bu uygulamyı destekleynelre boyle uygulamalaır güğnd3eme getirenlere kafam kolum baccam ben girm toptan hatta okul cantam girsin dolabım girsin pc girsin oeeeeeeeeeeeeeah[signature][hline]friend is a four letter word...
mikado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Dingaer, 23 Eylül 2004 11:44 tarihinde demiş ki: dün akşam bu konuyu konuşmuştuk ama olsun tekrar da konuşuruz çok saçma bir şey ya ne demek sen sahilde oturan insanları kaldırıyorsun zabıtanın açıklaması ahlaka uygun davranmayarak çevreyi rahatsız etmek ne demek ya zaten çevre bakarken ne tip bir ahlaksız haraket olabilir oğlan kızın elini mi tutmuş acaba ha bi de oradan kaldırdığı toplu oğlan grupları var bunlar toplu olarak ne gibi ahlak dışı haraketler yapabilirler ya Kesinlikle katiliyorum sana..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya tamam görüşünüzü belirtin de neden oram buram girsin muhabbetlerine başlıyorsunuz ki?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196
Moss Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 [Bu mesaj Moss tarafından 23 Eylül 2004 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar