Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hafif ama bir çok darbeyle döveceksin bide bikaç gün bekle iyileşsin.sonra taze taze dayaklık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ben bekleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 o zaman döverken bir yandan bandajlamak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 3. birini mi bulsak, makroya biraksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 gençlik genel olarak arap ülkesine dönüyor ülke... Onlarda da kadını pek fazla "insan yerine koyma" yok biliyorsunuz. Çok doğal bunlar gidişata göre. Çirkin ama doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Kadından şiddet olarak okudum durumum o kadar vahim. Nerede insanlar eşlerini dövüyor bilmiyorum ama biri benim kız arkadaşıma aslında mithat seni dövmeli sen mithatı degil demeli. Morartıyor sıktığı zaman hain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 SenariouS said: gençlik genel olarak arap ülkesine dönüyor ülke... Onlarda da kadını pek fazla "insan yerine koyma" yok biliyorsunuz. Çok doğal bunlar gidişata göre. Çirkin ama doğal hani burada biraz gerçeği görmek gerekirse batı kısmı artık arınsa da yüzyıllardır türkiyede kadın zaten insan yerine konulmamıştır. başlık parasının sebebi de budur, çünkü kadın bir "mal" olarak görülür ve ailesine maliyet (yetiştirme ve bakım) parasını ödersin. türkiyede bu anlayış kolay kolay yıkılmayacağı için en etkin çözümü caydırıcı cezalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 o zaman son dönemlerde azıtmasının sebebi diyebilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Artık kadına mal gibi yaklaşamıyorsun tabii hakları hukukları var e egitime çok daha açık insanlar hatunlar köyde ki kadın bile okuma yazma ögrenicem diye kaç yaşında tutturur halde erkekler olarak biz burda böyle olsakta orda adam okicamda nolcak zaten baba meslegi yapıcam diye bir müddet sonra bırakıp kendini geliştirmediginden son zamanlarda kadına el kaldırır kaldırmaz kadının ' ceza yersin bak' tavrı üzerine adam daha bir kö... aslında anlaşıldı ne demeye çalıştıgım niye uzatıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 diyebilirz bence de :) çünkü kadına şiddete karşı mücadele devletin görevi (aslında her türlü şiddet olayına karşı). ama kadına şiddet sonucu serbest bırakılan vakalar, tehdit edilip devletin koruyamadığı için ölen kadın haberlerine bakılırsa devletimiz pek umursamıyor. e maydan boş kalıyor haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 karakola gidip sığınan kadını polis "aman yuvaları yıkılmasın" diye evine geri yolladıkça bi cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar