wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 geçmiş olsun :([signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 gecmis olsun kaan ve ali .. hirsizlik olaylari azaldi artik antalya'da tek hirsizlik deil illegal olaran hersey yavas yavas bitiyor....[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Balkon demirlerine akü bağlıcam bide kılıç alıcam giren ya yapışcak demir e yada bölüp atıcam.. Hepiniz sağolun teşekkür ederim..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ulan dallama ben seni neden Fight Club a aldim. Bu tür durumlarda malaklama diye almadim mi ulan ??? Neden adami dovmediniz bakiim. ? Neden adam evi soyarken Zortlaya Zortlaya uyuyosun ha ? Bu demek ki yediğin dayaklar az kalmiş. Bi ara tekrar yapalim ;) Etercim geçmiş olsun bi dahaki sefer e bende kal. ;)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Uyansam fight ı club ı kalmıcaktı da .. eternal falan hemen uyanır o bile uyanamadığına göre bişey sıktılar heralde[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 o zaman oturduğunuz organinizı bi kontrol edin kötü emmelere gitmiş olmayasin sakın ?[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Seni Migros ta görmesek böle şeyler gelmez başımıza.. Can bey in şıklığına hayran kaldım zaten Yanımızda sarışın var sarı gömleği çakalım[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ahaha yok lan kalırım niye kalmıcam.. ama para ve telefon getirmem yanımda sdf..[signature][hline]Game experience may change during online play... [Bu mesaj Eternal tarafından 23 Eylül 2004 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: moonch1ld, 23 Eylül 2004 13:21 tarihinde demiş ki: Ulan dallama ben seni neden Fight Club a aldim. Bu tür durumlarda malaklama diye almadim mi ulan ??? Neden adami dovmediniz bakiim. ? Neden adam evi soyarken Zortlaya Zortlaya uyuyosun ha ? Bu demek ki yediğin dayaklar az kalmiş. Bi ara tekrar yapalim ;) Etercim geçmiş olsun bi dahaki sefer e bende kal. ;) Tamam kalıyım mooncum size girsin beraber dövelim..Ama bliz dogru soluyor yani ben direk uyanırım ben bile uyanamadım bizim odadan girmiş bide adam.. Her gece yaptıgım gibi muzigi acık bıraksaydım bişey olmazdı sanırım..Neyse saglık olsun bize bişey olmadı önemli olanda o sanırım..ama blizz bir agrı hissediyomus bi taraflarında sdfds[signature][hline]Game experience may change during online play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bu fight club da kick box varmı? bende gelsem olurmu?[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 80 kilo altı almıyoz dimi moon .. bide pantolon giymeyin boydan boya ayrılıyo moonbilir ahahhaa :P[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 öeh şansa bak bende 82 kiloyum[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 geçmiş olsun beyler valla[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Cok gecmis olsun beyler. Caniniza birsey gelmemis. Uzuldum Eter.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 geçmiş olsun. son zamanlarda hırsız girecek paranoyası oluştu bende de.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 lol başlık süper[signature][hline]%70 i sadece su olan bir kadın için değmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 geçmiş olsun bizim eve bir kere girmişti hırsız sadeec laptop ve hand cami alıp kaçmıştı işi bilenlerdendi heralde :([signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Bugün binanın etrafında gezdim ve aklım almadı bu insanoğlu nasıl çıkıyo oraya ? Annemle konuşuyoken annem doping yapıyolarmış falan filan dedi.. tek hamlede 1. kata zıplayabiliyolarmış dedi... WUUAAAWW çok pardon dedim ve çıktım odadan[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 hım hım oldu..ters saltonik parandeyle giriyolar hatta balkona bizim odanda da salto atarak geçmiştir koridora..[signature][hline]Game experience may change during online play... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 evet bize gel annemi dövelim[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 babam anlatıyo o küçükken işte bi hırsızlık gördüm diyo adam kaçıyodu diyo.. adam 5. kattan atlamış aşşa aynen kaçmaya devam etmiş.. babamö diyo ben ve millet dahil herkes öööle bakmışlar polisler apışmış tabi adamda kaçmış yuh dedim ya..[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bi bilgi verde nası girmiş eve? benim bi bilgisayarımın gitmesine üzülürüm oda dosyalarıma dün gece (naturalın evinde kalıyorum bu ara) içeride tıkırtı vardı bolbol ikide bir kalkıp bakıyordum:) bizim eve girerse uyanırım sanıyorum evin içine ses çıkarmadan adım atamıyorsun bi şekilde ses çıkıyor ehen uyuyamıyorum zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Genede en iyi çözüm hareket dedektörleri koyuyorsun evin bütün kapılarının önüne ve balkona birde cam dedektörü koyuyorsun camlara (arasından bişi geçince ötüyor) gir girebilirsen anınad alarm:) birde sentry gun iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: sirplaya-, 23 Eylül 2004 04:29 tarihinde demiş ki: gecmis olsun kaan ve ali .. hirsizlik olaylari azaldi artik antalya'da tek hirsizlik deil illegal olaran hersey yavas yavas bitiyor.... sen gittn ya ondandır =))[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ehuauhae mert the gasper :D[signature][hline] say my name sun shines through the rain , a whole life so lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar