Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Dün gece Eternal bizde kalırken evime hırsız girdi.. Sabah annem uyanmış Eter in cüzdanı salon da görmüş heralde gece oturdular demiş . Kendi çantasınıda kiler dökülmüş halde görünce koştu bizim odaya uyandırdı bizi.. Eterle benim cüzdan yanyana duruyodu adam eter in cüzdanı almış telefonunu almış annemin kartları alıp çıkmış .. Sonra Alt katı soymuş.. Allahtan gerizekalıymış.. 2 Kredi kartı çalmış 3 tane de şifre kağıdı çalmış.. Ama 2 kartıda atm ye kaptırmış.. bizde gerizekalıyız kağıtları yok etmedik.. Benim telefon yastığın altındaydı. Olan eter e oldu.. Bidaha bizde kalmaz heralde[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 gecmis olsun..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 cana gelceğine mala gelsin[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bisey olmaz olur boyle seyler.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Arkadaşım bostancıda oturuyor.Komşusundayken, adam eve giriyor, kutunun içindeki 0 digicam'e dokunmuyor,Laptop'a dokunmuyor.Ayakkabılarını ve araba anahtarlarını alıyor. Arkadaşım karakola terlikle gitmiş ehehe.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ben çaldım :-P geçmiş olsun abi kim çaldı acep bilsem gidek azını burnunu yamultak ? görebildiyseniz bişeyler ?[signature][hline]hö?
n0body Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Alexi_Septimus, 22 Eylül 2004 19:52 tarihinde demiş ki: Arkadaşım bostancıda oturuyor.Komşusundayken, adam eve giriyor, kutunun içindeki 0 digicam'e dokunmuyor,Laptop'a dokunmuyor.Ayakkabılarını ve araba anahtarlarını alıyor. Arkadaşım karakola terlikle gitmiş ehehe. arabayı almış daha ne yapsın :D ayağındaki ayakkabı da kötüydü heralde daa iisini görünce hacılamış onu da :D bu arada, geçmiş olsun[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 benim bir arkadaşımın evine kaç kere hırsız girdi en sonuncuda beyzbol sopasıyla kovaladı herif 1.katın balkonundan atlayarak kaçtı :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Geçmiş olsun ya... Fosur fosur uyurken birşeyler kaptırmış olmak kötü bir his.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
wussy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ahahahahahahhhahah gecmiş olsn bnde deli gibi caldırdm bgn sni ahahahahahahahaha pardon yaa =)[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 fosur fosur uyumuyoken kaptırmak daha kötü inan bana ;)= gecmiş olsun şekerler[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 uyansam yaşama şansı vermiyorum zaten.. Katana sipariş ediyorum bölüp atıcam bidaha girerse biri..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hangi semtte oldu bu olay ? benimde başıma geldi bi kere arkadaşta kalmıştık evde fender strat , gary moore signature les paul filan vardı adam gitmiş içkileri 60 milyonu filan almış[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 geçmiş olsun bu arada..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: nameless13, 22 Eylül 2004 19:51 tarihinde demiş ki: cana gelceğine mala gelsin şöyle birşey de var mal canın yongasıdır.. geçmiş olsun..[signature][hline]4 Tane Gmail Invite'ım Kaldı İsteyen Pm Atsın.. herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Ryan, 22 Eylül 2004 20:46 tarihinde demiş ki: hangi semtte oldu bu olay ? benimde başıma geldi bi kere arkadaşta kalmıştık evde fender strat , gary moore signature les paul filan vardı adam gitmiş içkileri 60 milyonu filan almış abi herif ne annasın fender, gary moore falan :D[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
wussy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 annıomush demekki .. =) bizim ewe de girmiştide ne kadar ayakkabım warsa hepsini yurutmuştu..kızı falan mı wardı acaba ?!?! =))[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ya gitar filan anlamasa bile caseler içinde duran (silah filan bile zannetse pahalı gibi görünüyo) onları alırdım ama şuda var ben uyanıp kovaladım adamı ondan panik yapmışta almamışta olabilir yanlız şunu farkettim adamlar atletizimde bizi temsil etse süreyya ayhan filan hikaye[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Geçmiş olsun.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Çok büyük geçmiş olsun dileklerimle bir olay anlatayım. Cadde'de arkadaşımın evinde kalıyordum geçen sene.Çocuk feci tikky.En aşağı giydiği Ferre o kadar diyeyim.Hırsız giriyor ve biz o sırada tabi yarılmış şekilde uyuyoruz.Sabah bir uyandık benim kıyafetler olduğu gibi duruyor :D çocuğun galdrop bomboş :D birde not [Allah razı olsun bende cadde'ye inebilicem :D] inanın çocuğun botunu ayakkabısına kadar atmış herşeyiyle. Benim annamadıım nası uyanamadık?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Geçmıs olsun.[signature][hline] The Truth is out There
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Laistragon, 22 Eylül 2004 22:59 tarihinde demiş ki: Cadde'de arkadaşımın evinde kalıyordum geçen sene.Çocuk feci tikky.En aşağı giydiği Ferre o kadar diyeyim.Hırsız giriyor ve biz o sırada tabi yarılmış şekilde uyuyoruz.Sabah bir uyandık benim kıyafetler olduğu gibi duruyor :D çocuğun galdrop bomboş :D birde not [Allah razı olsun bende cadde'ye inebilicem :D] Benim annamadıım nası uyanamadık? uyku spreyi sıkmıştır odaya...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Moss Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 İyi sizden biri uyanıp uzerine filan atlamaya kalkmadınız bu kadarla kurtarmıssınız buyuk gecmis olsun[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Gecmis olsa..[signature][hline]-Makaveli-
Öne çıkan mesajlar