Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soyuldum feat. Eternal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün gece Eternal bizde kalırken evime hırsız girdi..
Sabah annem uyanmış Eter in cüzdanı salon da görmüş heralde gece oturdular demiş . Kendi çantasınıda kiler dökülmüş halde görünce koştu bizim odaya uyandırdı bizi.. Eterle benim cüzdan yanyana duruyodu adam eter in cüzdanı almış telefonunu almış annemin kartları alıp çıkmış .. Sonra Alt katı soymuş..

Allahtan gerizekalıymış..
2 Kredi kartı çalmış 3 tane de şifre kağıdı çalmış..
Ama 2 kartıda atm ye kaptırmış..
bizde gerizekalıyız kağıtları yok etmedik..

Benim telefon yastığın altındaydı.

Olan eter e oldu..
Bidaha bizde kalmaz heralde[signature][hline]Forum the bell tolls..
Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart
Album - Blizz

Blizzard_IcedEye
Mesaj tarihi:
bisey olmaz olur boyle seyler.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Mesaj tarihi:
Arkadaşım bostancıda oturuyor.Komşusundayken, adam eve giriyor, kutunun içindeki 0 digicam'e dokunmuyor,Laptop'a dokunmuyor.Ayakkabılarını ve araba anahtarlarını alıyor.
Arkadaşım karakola terlikle gitmiş ehehe.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 22 Eylül 2004 19:52 tarihinde demiş ki:
Arkadaşım bostancıda oturuyor.Komşusundayken, adam eve giriyor, kutunun içindeki 0 digicam'e dokunmuyor,Laptop'a dokunmuyor.Ayakkabılarını ve araba anahtarlarını alıyor.
Arkadaşım karakola terlikle gitmiş ehehe.

arabayı almış daha ne yapsın :D ayağındaki ayakkabı da kötüydü heralde daa iisini görünce hacılamış onu da :D

bu arada, geçmiş olsun[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun ya... Fosur fosur uyurken birşeyler kaptırmış olmak kötü bir his.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
fosur fosur uyumuyoken kaptırmak daha kötü inan bana ;)=

gecmiş olsun şekerler[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
hangi semtte oldu bu olay ?
benimde başıma geldi bi kere arkadaşta kalmıştık
evde fender strat , gary moore signature les paul filan vardı
adam gitmiş içkileri 60 milyonu filan almış[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
said:
Ryan, 22 Eylül 2004 20:46 tarihinde demiş ki:
hangi semtte oldu bu olay ?
benimde başıma geldi bi kere arkadaşta kalmıştık
evde fender strat , gary moore signature les paul filan vardı
adam gitmiş içkileri 60 milyonu filan almış

abi herif ne annasın fender, gary moore falan :D[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek
Mesaj tarihi:
annıomush demekki .. =) bizim ewe de girmiştide ne kadar ayakkabım warsa hepsini yurutmuştu..kızı falan mı wardı acaba ?!?! =))[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE
Mesaj tarihi:
ya gitar filan anlamasa bile caseler içinde duran (silah filan bile zannetse pahalı gibi görünüyo) onları alırdım ama şuda var ben uyanıp kovaladım adamı ondan panik yapmışta almamışta olabilir yanlız şunu farkettim adamlar atletizimde bizi temsil etse süreyya ayhan filan hikaye[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun.[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder:
-Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum?
-Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Mesaj tarihi:
Çok büyük geçmiş olsun dileklerimle bir olay anlatayım.

Cadde'de arkadaşımın evinde kalıyordum geçen sene.Çocuk feci tikky.En aşağı giydiği Ferre o kadar diyeyim.Hırsız giriyor ve biz o sırada tabi yarılmış şekilde uyuyoruz.Sabah bir uyandık benim kıyafetler olduğu gibi duruyor :D çocuğun galdrop bomboş :D birde not [Allah razı olsun bende cadde'ye inebilicem :D] inanın çocuğun botunu ayakkabısına kadar atmış herşeyiyle.

Benim annamadıım nası uyanamadık?[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
UO Data Center
| ?Laistragon? | | My Photos |
Mesaj tarihi:
said:
Laistragon, 22 Eylül 2004 22:59 tarihinde demiş ki:
Cadde'de arkadaşımın evinde kalıyordum geçen sene.Çocuk feci tikky.En aşağı giydiği Ferre o kadar diyeyim.Hırsız giriyor ve biz o sırada tabi yarılmış şekilde uyuyoruz.Sabah bir uyandık benim kıyafetler olduğu gibi duruyor :D çocuğun galdrop bomboş :D birde not [Allah razı olsun bende cadde'ye inebilicem :D]
Benim annamadıım nası uyanamadık?

uyku spreyi sıkmıştır odaya...[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
İyi sizden biri uyanıp uzerine filan atlamaya kalkmadınız bu kadarla kurtarmıssınız buyuk gecmis olsun[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
  • Yeni Oluştur...