vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Aaah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 cacodemon said: geçen gece dışarda bir gence kaset ile kalem diyince aklına ne geliyor diye sorduk. cevap alamadık. öyle bir anım vardı işte. hmffs pil harcamadan kasedi geri sarmak olabilir veyahut komodor ve kafa ayarı olabilir (kalemle biraz zor olur gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 nostaljinin coku cıktı :D uo theme çok iyi gitti nefr ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ardeth said: cacodemon said: geçen gece dışarda bir gence kaset ile kalem diyince aklına ne geliyor diye sorduk. cevap alamadık. öyle bir anım vardı işte. hmffs pil harcamadan kasedi geri sarmak olabilir veyahut komodor ve kafa ayarı olabilir (kalemle biraz zor olur gerçi) abiii commodore 64 zamanları asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 nostalji oldu be http://ecdn1.hark.com/images/000/004/025/4025/original.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Aynen öyle. Diğer bir soru da; en son ne zaman bir albümü baştan sonra dinledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Kasanın üstüne yastık falan koyardım evdekiler uyanmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 http://www.ttnet.com.tr/web/235-1200-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_dial-up/nedir/ halen daha satıyor yav telekom. aslında çok lazım bir şey değil. ama acil durumlarda işe yarayabilir tabi. 146 var mesela abonenik gerektirmeksizin bağlanabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 cacodemon said: Aynen öyle. Diğer bir soru da; en son ne zaman bir albümü baştan sonra dinledin? kaset çalar varkene otobüste sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ahaha 146. Bir kaç saat takıl, telefon faturan x 10 şeklinde para öde :D. Ben hiç unutmam UO oynarken bir gece dial-up la makroya bırakmıştım, sabah çok büyük hevesle uyanıp connection lost yazısını görünce üzülmüştüm baya :). Hatta ve hatta Nebula'nın Doruk.net'e ilk geçtiği zamanlarda kampanya fln yapmışlardı, Doruk.net aboneleri öncelikli gireceklerdi, sıra beklemeyecekti. Bende almıştım :) ve şansa baya memnun kalmıştım. PC dergilerinde Turk.net, SOL, Ixir böyle 1 aylık fln deneme kullanma süreleri verirlerdi. Baya güzel olurdu. Bir de kontörlü dial-up vardı :D. Dakikalar sayıyordu, bitince çat kesiliyordu ahaha. Ixir demişken : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar