Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Arai Kask Nakano Sakura


Spiegel

Öne çıkan mesajlar

motorcu var mi aranizda bilmiyorum ama medium size arai chaser V nakano sakura kaskimi satiyorum cok guzel bir kasktir sahibinden.com da aratin ilanim da var. 1 bucuk ay kadar one kiziltoprak mototastan aldim motor aldigim zamanlar, simdi rx 7 gp modelini alicam, bu elimde gereksiz olucak, artci kaski yapmak icin cok iyi bir kask degmez satiyorum o yuzden.

liste fiyati mototasa bugun gidin size 1450 tl diyecekler, nakit alirim derseniz size 1250 tl diyecekler, bana 1100 e yapti gerci tanidik oldugum icin.

sattigim fiyat sahibindende 1000 tl, paticike ozel 950 tl ye birakirim, kask yeni gibi ztn 1 bucuk aydir kullaniyorum, sadece cene kisminda cok cok ufak bir cizik olustu nasil oldu onu ben de bilmiyorum, kaski gorunce asik olucaksiniz, cok iddaliyim. normalde satmazdim ama cok fena paraya sikistim ve daha iyi modelini alicam, o bundan daha iyi, ama fiyati da cok dah iyi =)

neyse arkadaslar ilgilenenler youtube da aratsin kaski gormek icin, istanbul icinde elden yaparim alisverisi, kargoya vermek istemem kirarlar cizerler yazik olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...