Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ewt sonunda zor bela ikna etme i$lemi bitti ve sıra geldi köpek almaya :).bi kaç gundur ara$tırıyorumda ne cins olsun konusunda bi karara varamadım.hani böyle a$ırı buyuyup dana gıbı olanlardan ve hep ufacık kalanlardan istemiyorum.bu söylediğim kriterde öneri sunabilir misiniz? ayrıyetten bu ilk 6 ay tuvalet eğitimi oluyormu$ yanılmıyorsam.bunun hakkındada bildi edinebileceğim bi site veya kurum war mı?veterinerlerden ve petshoplardanda bu konuda bilgi alabilir miyiz yoksa?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 petshoplar bilgi verebilir. veterinerlerde verir. şimdi dediğin kriterlere göre köpek yok gibi :) ya büyük olur yada ufak. ama golden retriever,labrador retriever,beagle,husky,alman kurtu öneririm... tuvalet eğitimi için burdada yardım ederiz ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 7) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Orta boy çok büye kaçmıyan türler olabiliyor.Yani daha çok kırma olarak terrier olabilir.Onların orta ebatta olanları bulunabiliyor.Bunun için birazda petshop ları gezip görerek karar verirmesi en uygunu olacaktır.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 pet shopları gesicem ztn gesmesine de yavru olarak alıcağım için ileride ne boyda olucağını flm bilmediğim için öneri istiyorum :) bi adam kırma $u kdr büyür en fazla diyip saf bi cinside satabilir bana yani :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 köpek bakabilme lüksüm olursa husky alıcam ben ileride[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 en sadık,sevecen,akıllı köpek goldenretriever bence bu türden al çok memnun kalacaksın mükemmel hayvanlar,durumum olsa şu anda alırım..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 @Pyro : Benim kuçu kuçudan al bi dene.Bilgi için aha : http://forum.paticik.com/view.php?id=87253[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 teriyer mi oluyor bu?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 golden retriever.labrador . husky al diycem ama bizim buralarda eziyet olur köpege yazık yani soguk bi yerde isen al :) teriyerlerde kusura bakmayın kedi gibi ne öle her şeye havlıyo kedi al daha iyi :) tabiki kendi düşüncem teriyeri olan arkadaşlar alınmasın[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bence çok merak etmeyin. yavru husky'lere erkenden bakınca sıcaklık vs. çok fark etmiyor çünkü alışıyorlar :) ayrıca istanbul'da snrm pyro kar yağdıgında çıkarsın yeter :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 8) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Niye ya sakin terrier'lerde var bakınız benim küçük çıtı pıtı kızım :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 terrier'lerde güzel şirinler. çok zeki ve duyguları aşırı gelişmiş. ancak aşırı havlıyabiliyorlar. ayrıca boyundan büyük köpeklere kafa tutuyor.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 8) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: orc_lord, 23 Eylül 2004 17:15 tarihinde demiş ki: ayrıca istanbul'da snrm pyro kar yağdıgında çıkarsın yeter :) ist. değil izmir :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: orc_lord, 23 Eylül 2004 17:18 tarihinde demiş ki: terrier'lerde güzel şirinler. çok zeki ve duyguları aşırı gelişmiş. ancak aşırı havlıyabiliyorlar. ayrıca boyundan büyük köpeklere kafa tutuyor.. :) Ah ah yarama bastın :D O vücuttan o sesi nasıl çıakrıyor bir çözsem herhalde Nobel ödülü filan alırım :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar