LethE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Selamlar arkadaşlar.. nedenini bilmiyorum ama Win98 im istikrarlı bir şekilde parçalara ayrılıyor.. şu anda internet explorer da mesela konu bşallığına bişi yazdım... sonra baka b iyere tıklayınca explorer 10-50 saniye arsı kilitleniyor.. ama alttaki mesaj kısmına yazarken böyle bi sorun olmuyor.. utopiya adlı oyun logininde ve her yerinde bu olayı yaparken forumlarında yapmıyor.. HA bide ben mesela adres kısmına Mu dyazıp sonra bunu copy pastelersem konu başlığına bu sefer ordada donma/takılma olmuyor.. ben adrese yazıp copy paste yapmaktan bıktım imdat help?.. soru 2-) Windows media palyer 9 vardı hata verior tekrar tekrar yükledim ama hata verior aceba ne yapabilirim?.. (internal error bla bla)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 format c:[hline]Hepsi Gercek...!!!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 sanırım eskiden bendede oluyordu.. format falan atınca geçmişti..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 yeni biş ifarkettim bana özel mesaj attınız dielim.. yanıtlaya basıyorum isminiz yukarda yazmıyo :( c/p yapıyorum.. :([hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 win98 cdsini cd'ne tak. eğer hdd'de bi yere kopyalamadıysan cd'nin içeriğini bi dizine at. sonra bilgisayarı command prompt only olarak aç. o dizine git ve setup yada kur'u çalıştır. win98'i üstüne kur. Hiçbişi değişmio sadece eski sistem dosyalarının üstüne yazıo. Bi dene bakalım bişi değişcekmi. Değişmesse o zaman windows ve program files dizinlerini silip tekrar sıfırdan win98 kur. Hiçbir zaman windows kurmak için bilgisayar formatlamadım. Formata uyuz olurum zaten.[hline]This Cat Scratches Free.
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: orc_lord, 15 May 2003 19:30 tarihinde demiş ki: sanırım eskiden bendede oluyordu.. format falan atınca geçmişti..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Aynen. Format güzeldir. Her ay düzenli atılmalıdır. :p
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Formatı hiç sevmem. Kaybedeceğin zamana değmez 40 gb yada 60 gb lik bir hdd'yi formatlarken. Windows ve Program files dizinini sil. Bi de istiosan c: deki gizli sistem dosyalarını silersin biter. Uzun süren tek şey nerde ne vardı diye düşünmek ve yedek almak o kadar :D[hline]This Cat Scratches Free.
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Windows'u üstüne kurmayı dene. BEnde düzeltmişti takılma problemlerini falan.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 üstüne kurmanın pek bi faydası olmaz en güzeli windows u kaldırıp baştan kurmak üstüne kurduğunda win ve sys klasöründeki abuk subuk şeyler yerlerinde duruyor[hline]eeh eytere be!
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Windows'u üstüne kurmanın tek faydası o anda windows'un kendi system dosyalarından bozuk olanlar varsa (yada version sapıtması yaşayanlar) onların üstüne düzgünlerinin yazılması. Başka bir özelliği yok. Ayrıca desktop'a felan birşey olmaz, yüklenmiş programlara zarar gelmez. Zaten hiçbirşey sormaz win98'i üstüne kurarken.[hline]This Cat Scratches Free.
hella Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 En güzeli çift hdd :) Ne güzel işte herşeyim d: de duruyo. setuplar, zip ler fln c: de bi windows bide geçici programlar duruyo eheh [Bu mesaj hella tarafından 19 May 2003 12:00 tarihinde değiştirilmiştir]
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Bu tür olaylar için ( özellikle MS'in işletim sistemlerinde ) Partition Image denen bir olay var. Güzel güzel sıfır bir makinaya işletim sisteminizi kuruyorsunuz. Tamamen istediğiniz şekle getiriyorsunuz ve image'ini alıyorsunuz.. Kurduğunuz ek programlara bu image 'in dosya büyüklüğü değişse de, ortalama 500 MB - 1 GB arası bir şey tutuyor.. 700 civarında ise atıyorsunuz bir CD ye ve saklıyorsunuz o CD yi.. Ha sistem saçmaladı mı - ki Windowslar saçmalar düzenli olarak - ? Hemen CD yi buluyorsunuz ve tekrar image'i partition'a yazdırıyorsunuz.. Böylelikle hiç uğraşmadan 5-6 dakikada işletim sisteminiz ilk kurduğunuz ana geri dönüyor..[hline] -ee
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 virus scan yap hemen bence[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become
Öne çıkan mesajlar