Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Keşke anket ekleseymişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 şıkları toparlayın altalta da bakayım anket ekleyebiliyor muyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sw dragonlance The Death Gate Cycle evreni sw ile dragonlance karışımı geldi hep bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Leadman said: Sizce hangisi en iyisi, neye göre karar verebiliriz iyi olunduğuna... Hamurunda ne kadar fantastik kurgu var ne kadar bilimkurgu var önemli tabi, sınıflandırmadan şu en iyi bu en iyi denilemez. Benim için en iyi bu ikisinin ortası olduğundan favori evrenim Dune serisinin geçtiği evrendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 dasaaa said: şıkları toparlayın altalta da bakayım anket ekleyebiliyor muyum. Star Wars Lord of the Rings Harry Potter Dune Warhammer Dragonlance Dark Sun Forgotten Realms Rift War Matrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ya abi Dune'a ben çok geç mi baktım nedir anlamadım. Tırt bi filmdi sdgfd. Matrix evreni iyidir. Star Wars I. ve II. dünya savaşının uzaylısı zaten. Bi de abartılmışı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 star trek > sw deil miydi ya döver dioduk hani klingon mlingon. SW sonradan uydurma zaten çogu. tırt. lotr güzel ama ebek, herif dil yaratmış yani. HP de güzeldir, iyi bi şekilde "blend" olmuştur,ama çok var ki böle yani. sw demeyinde lol soruyu hp ii bi kurmaca evrenmiye çevirebiliriz, sw den iyidir orası kesin. böle bi 10 20 sene geçsin, daha fazla ürün çıksın oyun moyun hp nin de evreni baya baya büyür. kotor motordan önce sw dediğin şey anakin ve çüküydü yani sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 -Deno- said: star wars. kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mr_Hand said: ya abi Dune'a ben çok geç mi baktım nedir anlamadım. Tırt bi filmdi sdgfd. Matrix evreni iyidir. Star Wars I. ve II. dünya savaşının uzaylısı zaten. Bi de abartılmışı tabii. david lynch'in seriye tecavüz girişimi o film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 pokemon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Middle Earth tabii ki bunu tartışmak bile saçma. Bunu bir ayıracaksınız. Sonrasında arkasından Forgotten Realms ve Star Wars gelir. Warhammer, Warhammer 40k, HP falanda güzeldir tabii de az bilinen evrenlerde gayet hoş olabiliyor mesela Le Guin'e bakın. Lesser olarakta bir sürü evren var hoş tad veren yerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Scott Pilgrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 FR diyince aklıma elminister gelio soğuyorum ama drizzt var dimi eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 drizztle elminstere gelene kadar neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 anketi ekledim. çalışıyo mu bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Başarıdan kasıt detaysa FR bir numara. Ama benim kalbimde LotR var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 DRAGONLANCE i nasıl unutttuk! aman ya FR miş sw miş Dragonlance in yanında bi sussunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 unutmadık hacı onu saymadık sadece çok dandik olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 fr de cok kötü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sonuçta Middle Earth en iyi yani kilitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Gora evreni de iyidir. Sucuk ağaçları falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 sensin dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 fallout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 dasaaa said: anketi ekledim. çalışıyo mu bakalm Ankette neden planescape ve World of Darkness yok? Gerçi ikisi arasında çok kararsızım ama planescape burun farkıyla alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 planescape'e ayrı bi evren diyebilir miyiz ki ya koy işte tüm wizards evrenlerini bir araya sonuçta birinden birine geçebiliyorsun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar