diablozadeh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 vazgeçtim scden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 axxion_ said: ya başkan mevlüt dinç olmuş. hemen linki bulayım. ESL: TÜDOF Başkanı Mevlüt Dinç Oldu google önbelleke almıştır diye baktımda malesef yok ama haber buydu işte. tanımıyan yoktur ama zamanında ingilterede oyun geliştiren, türkiyeye gelip sobee firmasını kurup oyun geliştirmeye devam eden bir kişi. kendisinin bir lafı vardı ben oyun oynamayı sevmiyorum millete oyun oynatmayı seviyorum diye :D .ayrıca ülkeden çıkışı oyun yapımcılığına başlamasıda ayrı bir hikaye o röportajlarını bulursam yayınlarım. http://www.sobee.com.tr/ Ne oluyor lan? Ahahaha...Mev ağbinin böyle bir olaya gireceğini düşünmüyorum. Faketir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Şaka maka Mev ağbi olmuş sanırım federasyon başkanı. Edit: Evet, dün olmuş. Haber doğru. Detay falan öğrendikçe feedlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 adam federasyonun kurulması için ilk başvuranlar arasında, sen diyorsun hala fake tir o. sen bu kafayla zam falan alamazsın tabii patrondan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 huun said: adam federasyonun kurulması için ilk başvuranlar arasında, sen diyorsun hala fake tir o. sen bu kafayla zam falan alamazsın tabii patrondan haha Tamam SC'den sorumlu devlet bakanı ben olurum. O zaman yap bu şakalarını artist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 LombaK_Knight said: Ne oluyor lan? Ahahaha...Mev ağbinin böyle bir olaya gireceğini düşünmüyorum. Faketir o. adam oyun geliştirici , oyun geliştiricilerin en tepesindeki adam neler yapıyor bizim sccinin dünyadan haberi yok cıkcıkcık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Sleeep said: LombaK_Knight said: Ne oluyor lan? Ahahaha...Mev ağbinin böyle bir olaya gireceğini düşünmüyorum. Faketir o. adam oyun geliştirici , oyun geliştiricilerin en tepesindeki adam neler yapıyor bizim sccinin dünyadan haberi yok cıkcıkcık :D Olm model yapıp texture boyamaktan kafamızı mı kaldırıyoruz haberimiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar