riglous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ya zaten adamda ileride acacaz demis. Bence o kadar da sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ama her halde biz mart nisana kadar oynayamıcaz gibi gozukuyor bu oyunu; yani us serverlarında...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Avustralya ve belki yeni zellandadakiler US west serverlarında oynayacaklar. Shadowbane deki gibi sadece billiing acc gereken bi durum olursa sorun yok kimse için, ama eğer illa kredi kartı hedesi gerekiyorsa amerikadaki arkadaşa her ay para yollayıp yine us de oynarım heralde. Önemli olan gm desteği değil rahat bi bağlantı bi de erkenden başlayabilmem oyuna, zaten pdt ın prime time ına kadar hala ayakta oluyorum bi ikinci öğretim öğrencisi olarak :) Yanlız çoğu forumda baya tepki oluştu bu olaya karşı, geri adım da atabilir blizzard. Çinliler kore serverında oynar mı bilemiyorum, dilleri arasında baya fark vardı galiba onların. Ama ilerde çin için ayrı bi server açılması muhtemelmiş. Fortinbras sen ciddi misin bu milliyetçilik işinde? Eheh yapma be abi. Ticarette olmaz böyle şeyler. Bliz in bu forced server yapmasının sebeplerinden biri destek, bir diğeri bağlantı kalitesi. Performansı her oyuncu için zorla arttırmaya çalışıyor bliz. Kafalarına vura vura :) 3 ay oynadıktan sonra çoğu insan karakterinden yada itemlarından vazgeçmek istemeyecektir. Ben de istemem. Bide vivendi fransız şirketi.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bu arada avrupa ile amerika bağlantımız arasında artık eskisi gibi büyük farklar yok onu da söyliyim hatta daoc EU sunucuları nispeten daha iyi ping de verebiliyor, sırf bu yüzden amerika sunucularını tercih ediyosanız çok da gerekli bir şey değil yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ben düşündüm şahsen milliyetçi bi yaklaşımı ister istemez yaratıyorlar çunku boyle bi yaklaşım online oyunun zevki bazen de farklı bolgelerden insanların kaynaşmasıyla çıkar ama blizzard bu yaklaşımıyla yokediyor bunu... bence çok yanlış bir politika izliyor bu konuda... sony nasıl hallediyor bağlantı alt yapı vs olaylarını swg de yok boyle bişi yani bir blizzard soe kadar alt yapısı vs si çalışanı yok mudur? bence gereksiz ve çok yanlış ileride oyun çıktıktan sonra blizzarda eksi olarak donecek bir karar...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bu arada pvp-server seçicekler için bazı bilinmesi önemli bikaç ayrıntı var. mesela npcler falan öldürülebilecek oyuncular tarafından, yani questlerinizi tamamlayıp level atlamada çok çok zorlanabilirsiniz :). tam questi tamamlayacakken bi oyuncu gelip sizi öldürebilir falan filan. . kasış şeyler bunlar :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ben rp'nin olduğu yerdeyim.Birde pvp sizdeme nasıl olacak eski daoc'un pvp serverı vardı galiba level 50 adam herkesi kesiyordu onun gibi pvp olmaz işallah Bu arada ben oyun içinde bir türk değil bir tauren oynatıçağım ve oyunun ZEVKİ ROLE-PLAY'dir[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 rp iyi güzelde 3d oyunlarda zor olur gibime geliyor[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bana gore pvp olmazsa RP eksik kaliyo. yani her ne kadar sizinle ayni grupta olan insanlar varsa, boyle dostunuz falan; size karsi insanlar da olmasi gerek, sizi engelleyecek, isinizi zorlastiracak. Cok daha zevkli olur benim icin bu durumda :) hele dusunsenize, benim ormanima girdiginizde, sizi once uyaracam. eger cikarsaniz saldirmayacam ve isime devam edecem. yok eger olumsuz yanit verirseniz o zaman saldiracam. normal server'da boyle bi sey asla yapilamaz (aldigim bilgiye gore....) assasination falan da olmaz... bence blizzard bu kasimda benim hayatimi 50% bitirecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 kasımı biraz geç de 2-3 ay kadar aralık sonu yap onu... avrupa release i o zmn..[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ben Amerikadayim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 hm o zmn ayrı tabi... American Dream[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 18 Eylül 2004 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 us kredi kartım var ama kesinlikle us de başlamayı düşünmüyorum çünkü bir kere arada 7 saat zaman farkı var isterse 400000 kişi oynasın genede bizim girdiğimiz saatlerde oldukça boş olucaktır bunun sebebide çok az manyak iş günleri saat sabahın 5 inde oyunda olur.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Bende amerikada oynayacagim sanirim, tabii zaman ne gosterir bilinmez..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar