laverda Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bir yandan fener ile sevinirken biryandan bjk ile kendimizi yerlere vuruyoruz buna bi çözüm lazım[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 benımle dalga gecıosun kendın acıosun[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 beşiktaş kan kaybetmiyo zaten kan yok bu sene..ama yinede adı beşiktaşsa bu takımın düzelecektir..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 besiktas hap boledır 1 hafta yener 1 hafta kaybeder alıscaz[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Tyrael, 17 Eylül 2004 16:14 tarihinde demiş ki: beşiktaş kan kaybetmiyo zaten kan yok bu sene..ama yinede adı beşiktaşsa bu takımın düzelecektir.. hooop bjk ye laf yok hersey duzelcek ınan bak :)[signature][hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 cordobanın 1 ay sahalardan uzak kalması kötü oldu yaw[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 seninle dalga geçmedim senin açtığın yerin yanlış olduğunu söyledim ama sen oraya özellikle açtığını söyleyince ben de buraya açıyım dedim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 beşiktaşa laf yok?!eh laf etmezsek kafamızı eğersek nası çözüm bulunack bu işe?çok rezalet bi durum oluşmazsa bu takım ve teknik direktörle devre arasına kadar gidilmeli ve takıma uygun takviyeler yapılmalı!şuana kadar gözüken en ii transferler carew fran ibrahim akın,toraman ve veyseldi bence ibrahim akın bence gayet ii çıktı toraman yerinde oynatıldıında iyi veysel malesef sadece hazırlık maçlarında görüldü fran yetersiz carew de yardımsız kaldı..çözüm lazım buda bosque nin işi..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 az kaldı arkadaşlar bu işler öle lap diince olmuyo adam geleli fazla olmadı zaten takım oturcak...ama sinirlerimizde haklıyız çünkü biz bjkyı biliyoruz...ama bosque bilmio ve ona bjkyı anlatan kimse yok ! ! ! Eskiden olsa sinan engin war dicektim ama o da 1-2 çirkef taraftar yüzünden (ehm affınıza sığınarak) istifa etti...(gerçi çakıcı ama :) ) Adam boş diil bunu hepimiz biliyoz bişeler yapcak...e zamanıda geldi..beklicez yine SAYGILARIMLA :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Yaw unutmuyorum gecen donem ıcınde bırısı cıkıp ne olacak bu fenerın halı dıye bır topıc acmıstı.11 puan gerıden gelıp 14 puan fark atarak sampıyon olmustu.Yanı anlayacagınız kapak olmustu kısacası.o yuzden bu tur seylerı yazmak ıcın erken.Bıraz bekleyın hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Bu sene geriye du$miycez :)[signature][hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 daha ılk haftalardan kımın ne olacagı bellı olmaz.ızleyelım gorelım ugurcum :)[signature][hline]Film'den alıntıdır : Muhtar Amca Muhtar Amca kirayı getirdim(kira parasını getırmenın sevıncıyle) Muhtar:Yok oğlum anan ödedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Beşiktaş 17 haftada şampiyonluğu kaybetti 17 haftada şampiyonluğu alabilir. lig bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Del bozke gibi bi adamla zaten çok zor başarılı olmak zira adam iyi bir teknik direktör değil.Real Madridte adama vermişler dünyanın en iyi futbolcularını.Adam taktik veriyor"Beyler kafanıza göre oynayın", ve RM dağıtıyor.Sağlasa sağlasa takım içi motivasyon sağlar.Başka da bişeye yaramaz,ne taktiksel ne de ot bok vs.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: blackchaos, 18 Eylül 2004 20:48 tarihinde demiş ki: Beşiktaş 17 haftada şampiyonluğu kaybetti 17 haftada şampiyonluğu alabilir. lig bu İnşallah.. 10 puan fark çok dehşet bir fark değil kapanabilir. Sonuçta 8-9 maçlık bir seri inanılmaz bir moral getirir takıma o gazla yükselir kartal. Ama taşlar yerine hala oturmamış, yeni bir takımız normal diyeceğim ama uzun sürdü ya ısınma turları falan.[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 yabancılar ağırlığını koyamadı çünkü. fenere bakıyorsun hoydonk alex nobre aurelio götürüyor. tek türk tuncay bizde yabancılar yatıyor maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Bence BJK çok zor bu sene.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: cemad, 20 Eylül 2004 13:21 tarihinde demiş ki: yabancılar ağırlığını koyamadı çünkü. fenere bakıyorsun hoydonk alex nobre aurelio götürüyor. tek türk tuncay bizde yabancılar yatıyor maşallah. Haklısın azizim, bakıyorsun Ronaldo, Juan, Carew, Cordoba, Ahmet Hassan. Ronaldo da o eski savunmadan hucuma top taşıma olayı yok Juan Fırın değişik bir adam valla erken yargılamak istemem ama pozitif yönünü göremedim, çok yumuşak oynuyor futbolu. İnanılmaz teknik adamsındır, takır takır geçersin elemanları tmm yumuşak oynarsın stilindir, de bu adam onu da yapmıyor fizik te kullanmıyor.. Carew de potansiyel sakatlık olayı var kolay sakatlanıyor, o eski Valarengadaki savunmayı sallayan carew kayıp malesef, Kafa toplarında süper dehşet etkili değil. Gs maçında bunun farkına vardım Cordoba sakatlandı zaten, umarım bu sene de çok ciddi hatalar yapmaz. Ahmet Hassan denen oyuncuyu zaten Lucescu efendi bitirmeye çok kastı, geçen sene oynamazken forvetlere tam Ahmetin sevdiği toplar gelirdi beceremezlerdi, bu sene ahmet oynar o topları taşıyan eleman yoktur. Pancu Rumen milli takımında köpek gibi oynuyor bizde iş yok malesef. O adamın bonservisini alana kadar Türkiyenin bir numaralı yabansıyıdı kanımca sonra batıı bitti adam, umarım eski haline kavuşur.[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 beşiktaşın en büyük hatası yeni gelen başkanın bütün takımı değiştirme hevesi idi.. bütün futbolcular gitti yeniler geldi.. tabi doğal olarak takım toparlanamıyor.. Ayrıca Del bozkenin türkiyeden haberi bile yok adam Galatasaray- bjk macının derbi olduğunu bile bilmiyormuş siz bu adamdan nasıl şampiyoluk beklersinizki daha rakiplerini bile bilmiyor..[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü... Delidumrul ve Zibidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QwKl Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Arkadaşlar ben kendim fenerbahçeliyim ama beşiktaşı küçmesemek lazım çünkü beşilteş son dakikalrın adamı ne yapacağı hiç bir zaman belli olmaz yani bu benim görüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 galatsaraydan nefret ediyorum ama beşiktaşa karşı bi antipatim olmadigi için umarım düzelir diyeceğim , çünküm del bosque patliyacak az kaldi..[signature][hline] say my name sun shines through the rain , a whole life so lonely Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torba Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Kincal, 20 Eylül 2004 12:57 tarihinde demiş ki: Del bozke gibi bi adamla zaten çok zor başarılı olmak zira adam iyi bir teknik direktör değil.Real Madridte adama vermişler dünyanın en iyi futbolcularını.Adam taktik veriyor"Beyler kafanıza göre oynayın", ve RM dağıtıyor.Sağlasa sağlasa takım içi motivasyon sağlar.Başka da bişeye yaramaz,ne taktiksel ne de ot bok vs. Evet, bu mantiktan hareketle Real'in teknik direktoru kim olursa olsun basarili olmasi lazimdi. Takviyeler olmasina ragmen takimin 2 senedir goruntusu de ortada. Demek yeni teknik direktorler "kafaniza gore oynayin" demeyi bilmiyor. Real zaten bunca kupayi kafasina gore oynayarak kazandi, diger takimlar da armut topladi o sirada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar