Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine okulu ektim..ve daha ilk günlerimiz pehh..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yine ektim okulu canım gitmek istemior daha ilk gunlerden ne böile yav..ne ders dinlemek istiom ne bişe.. bi tek bendemi acab böyle die bi soruim dedim.. sizdede varmı böyle okulsuzluk özlemi :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
1- bişey yapmaya gerek yok paylaşmak istedim..
2-sizdede böile bi olay var mı die merak ettim
3- sanane?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
Ya her acilan konuya, " napalim?, bize ne?, bu topic yanlis, vs..." gibi girmekte biraz abes kacmaya basladi kanimca. Yani yanlis olan seyleri duzeltiriz tabi ama, konu gayet konu disi bir konu. Paylasmak istemis. iyi de etmis, bende uyanamadim bugun mesela. 2 haftadan 2 gun devamsizligim var, takmamak lazim.. yani ben lise sonum gerci, mudur yardimcilari kiyak gececeklerini soylediler devamsizlik bakimindan ama.. oss veya lgs'ye hazirlanmiyorsan, cok devamsizlik yapma bence.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Yani böyle topıc dogmamıs bebege mektup hesabından ılerı gıtmıyor anlamsız topıcler herzaman gıdıceklerı mahşeri bilirler... :)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
valla okulu ektiysen yat uyu kardeşim ne işşin var sabahın köründe kalkıp bilgisayarın başına oturuyorsun ne işin var[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
Okulu ekıp sıngle takılan genclerımızın yerı kafelerdır kı sanırım yalnız ve kafeden yazma ıstegı duydu neyse uzatmayalım hatasını anladıgını sanıyorum :)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
ohşşş istediğim saatte kalkıyorum corbamı yapıyorum (evet yine çorba) ve afiyetle yiyorum bi yandanda okulu bitiriom ne güsel...[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
said:
Dwinz, 23 Eylül 2004 08:35 tarihinde demiş ki:
Yine ektim okulu canım gitmek istemior daha ilk gunlerden ne böile yav..ne ders dinlemek istiom ne bişe.. bi tek bendemi acab böyle die bi soruim dedim.. sizdede varmı böyle okulsuzluk özlemi :)

bende ööleden sonra kacma ozlemı war zuhahahaha[signature][hline]to be or not to be
Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 23 Eylül 2004 09:14 tarihinde demiş ki:
Ya her acilan konuya, " napalim?, bize ne?, bu topic yanlis, vs..." gibi girmekte biraz abes kacmaya basladi kanimca. Yani yanlis olan seyleri duzeltiriz tabi ama, konu gayet konu disi bir konu. Paylasmak istemis. iyi de etmis, bende uyanamadim bugun mesela. 2 haftadan 2 gun devamsizligim var, takmamak lazim.. yani ben lise sonum gerci, mudur yardimcilari kiyak gececeklerini soylediler devamsizlik bakimindan ama.. oss veya lgs'ye hazirlanmiyorsan, cok devamsizlik yapma bence.

o tiplere fıstık deil "yumruk" atmak geliyo insanın içinden.. madem sanane niye cevap veriyosun kardesim? sen pati sözcüsümüsün bize ne? ne yapalım? tarzı konusuyosun.
*!hrr*[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek
Mesaj tarihi:
hmm bu topicede yok bizne banae fln denileiblcek hiç bir şey goremedinm
çok anlamsız bir tepki olmuış

bu arada bede okulun 3.günü duvardan atladım
2gün devamsızlıım var lise 3üm

hodri meydan![signature][hline]friend is a four letter word...
  • Yeni Oluştur...