Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tortuga Cartel !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar kısısel husumetlerınızı TORTUGA CARTEL e baglamınıza gercekden uzuldum umarım bu durum buyumeden kapanır ,cunku gercekden cok emek verdım ve adı gecen arkadasların emeklerı ve ISK yardımları olmasa bu ıslerın hıc bırı olmazdı burdan ısımlerınıde yazabılırım.hıc ummadıgım adamlar abı 10 tane bc getırdım corp hangarda dedı zaman dunyalar bızım olmusdur ve bunların 0,0 a tasıma ıslerını yapan arkadaslar hıc ıkıletmeden kendılerı logıstık yolu olusdurmaları ınanılmazdı ,o yuzden bazı suclamaları saldırmaları yaparken ısın gercek yuzunu bılın ondan sonra yazın ve kısısel husumetlerınızı mumkun oldugu kadar kapatın örtün.
Selamlar SAYGILAr...
Mesaj tarihi:
Öncelikli olarak biraz uzun ve destanımsı bir yazı yazacağım sabrınız için şimdiden teşekkür ederim ..

Oyuna 2006/09 da başladım yani kocaaamaaan 5 sene.oyunda her türlü puştluğu,her türlü ib...liği,nankörlüğü ve ihaneti gördüm, ama bizim bu türk oyuncular arasındaki kadar görmedim.Son 3 ila 3,5 senemi bir bayrak altında bütün türklerin ortak hareket ettiği bir corp veya bir alliance olarak geçirmek istesem de her seferinde bir veya birkaç kişi yüzünden bunların olmadığını gerçekleşmediğini gördüm

The renessance,scalar federation,turk squad ( acemilik dönemlerimizde ), şimdide kadim dostumun kurduğu alliancede bu amaç uğruna mücadelemizi sürdürüyoruz.

Lütfen yazılarınızı yazarken kırmadan ve hakaret etmeden, oyun içinde birbiriniz ile husumetiniz dahi olsa sonuçta bunun bir oyun olduğunu unutmadan konuşur ve yazarsak daha iyi olacağını düşünüyorum

Gelelim Tortuga Cartele ;

Yaklaşık 4-5 aydır tortugadayım amacım güçlü ve pvp yapabilen bir türk topluluğu oluşturmak.Buna biraz daha süreç olduğunu ama herşeyin neticede iyi olacağını düşünüyorum
Öncelikli olarak placid low secde başlatmış olduğumuz maceramıza şu anda syndicatte devam etmekteyiz.Kadim dostum Ustura Kemalin'de söylediği gibi parası olan parasını,zamanı olan zamanını,yüreği olan yüreğini ortaya koyuyor birbirine yardım etmek için,ben yok biz var her zaman şimdilik effincincy her ne kadar düşük de olsa ileride daha iyi olacaktır.Oyun oynamak ve amacı eğlenmek olan herkesi aramızda görmekten mutluluk duyacağız ve elimizden gelen her türlü yardımı onlara da yapacağız

Saygılar bizden
thebaltaci / TC Director / FC
Mesaj tarihi:
hüseyinin soylediklerine ek olarakta sunlari soyleyebilirim, Tortuga Cartel olarak TEK amacimiz ve planladigimiz sey;
eglenmek, eglenmek eglenmek!!

Bunun bir oyun oldugunun bilincinde olan, butun hirslarindan siyrilmis olan, kalp kirmaya degil kalp kazanmaya calisan herkese kapimiz aciktir.

Biz en iyi oyunculardan kurulu über bir Alliance den cok, en cok eglenen Alliance olmaya calisiyoruz.
saygilar bizden
capt. logar / AFK Master
  • Yeni Oluştur...