EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Hesaba girilmiyor, müşteri hizmetlerine mail atıyorum-verdiğim bilgileri doğrulayamdıkları için şifremi sıfırlamıyolar. ne yapıcam, yok mu bunun çaresi, herkesin adresi de o mailimdeydi, o hesabı kesin geri almam lazım. başına böyle bişey gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 genelde 2. mail adresin oluyo ona bagli ona fln sifre resetleme linki gondermeleri lazim yokmu ole bisi, gmailde var yani ondan diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 muhtemelen spam mail göndermek için haxorlanmıştır, bikaçbin tane spam gönderip hesabı engelletiyorlar böle hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 2.mail olayı var da, doğrulamıyo bilgilerimi. kaç senelik hesabım, hatırlamırum ki ismimi doğum günümü ne yazdım.. peki kurtarma şansımız yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 doldurduğun bilgileri hatırlamıyosan gg , zor gelir geri. tüm adresleri de orada saklaman isabet olmuş, kendi kendini baltalamışsın aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 hotmail (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ne biliyim böyle bişi olucağını. hay s.kuyim hatmeyile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 telefona bağlasaydın hesabı keşke. Benim hesabı hackleselerde biraz hotmail ile mesajlaşsak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yinebanlandik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 sabit ip varsa şansın var, yoksa şifre ve gizli soru geçmişini vererek de bir ihtimal alabilirsin, bilgilerin yanlış olması kötü olmuş, hotmail kullanıyor olmak daha kötü tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 hotmail yeni bi hizmet duyurmuştu. arkadaşımın hesabı çalındı diye bişeyler.. araştırın bi işinize yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 şifre şeysini biraz uzatsa iyi olcak adamlar, sadece 16 harf/rakamı destekliyor yıllardır değişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kozalak said: hotmail yeni bi hizmet duyurmuştu. arkadaşımın hesabı çalındı diye bişeyler.. araştırın bi işinize yarayabilir onu bi hatırlamaya çalışırmısın, baya önemli benim için. ben baktım da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 http://www.chip.com.tr/konu/hotmail-de-arkadasim-hack-lendi_28067.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 valla zamanında böle bir şey vardı ama şimdi ne durumda bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bende şifremi unuttugumda password reset için istekte bulunmuştum cevabı norveçce verdiler. sonrada hem ingilizce hem turkce sövdüm. o gunden beri hotmail hesabımı baska bi hesaba yonlendirdim onu kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 baya bi detaylı formu var onun msn/mail listenden 3 kişiyi istiyor son görüşme tarihleri falan gibi şeyler yazıp yollamıştım ama benimki farklı bişeydi mailime biri sürekli farklı şifrelerle girmeye çalısıyordu ben doğru şifreyle giremiyordum hep blocked gözüküyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsoHin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bilgilerini hatırlaman şart yoksa unut ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar