_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2002 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2002 Bence de super ama Baska sehirleride yapsana
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2002 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2002 Ufff cok kotu gaza geldim bende telefona bucsden koyabiliyim diye ama sonuc kıcımdan kan geldi ama maalesef beceremedim. Denemedigim yol kalmadi ama bu .mid denen formati .wav e ceviremedim. Hatta .mp3 e bile ceviremedim. *!Kendini ise yaramaz hisseder*
deviL Mesaj tarihi: Nisan 18, 2002 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2002 abi yuh en kotusu al mikrofonu, .mid calarken, hoparlore daya. (sound recorderdan kaydet bu arada tabi)
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2002 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2002 PEk bir seye benziyecegini sanmiyorum acikcasi. Ayrica microfonun var mi diye sorsana??? *!VAr mi diye dusunur??* Yok..HEhe HAyir hirs yaptim aslinda. Bİr de anlayamadigim sey neden .mid gibi bir formatin baska bir formata cevrilemedigi yada benim neden ceviremedigim???
Mix Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 yeni yaptım ben bu melodiyi :p cok guzel olmus eline saglık karpuz. moonglowun muziginin kodlarını bilen var mı yada yapan?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
Öne çıkan mesajlar