_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2002 Bence de super ama Baska sehirleride yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2002 Ufff cok kotu gaza geldim bende telefona bucsden koyabiliyim diye ama sonuc kıcımdan kan geldi ama maalesef beceremedim. Denemedigim yol kalmadi ama bu .mid denen formati .wav e ceviremedim. Hatta .mp3 e bile ceviremedim. *!Kendini ise yaramaz hisseder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2002 abi yuh en kotusu al mikrofonu, .mid calarken, hoparlore daya. (sound recorderdan kaydet bu arada tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2002 PEk bir seye benziyecegini sanmiyorum acikcasi. Ayrica microfonun var mi diye sorsana??? *!VAr mi diye dusunur??* Yok..HEhe HAyir hirs yaptim aslinda. Bİr de anlayamadigim sey neden .mid gibi bir formatin baska bir formata cevrilemedigi yada benim neden ceviremedigim??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 yeni yaptım ben bu melodiyi :p cok guzel olmus eline saglık karpuz. moonglowun muziginin kodlarını bilen var mı yada yapan?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar