karpuz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2002 geçen gün canım sıkıldı yaptım işte eele bayaa uuraştım ama güzel oldu... Buyrun... 4d1 4a1 16g1 16- 16g1 16f1 16g1 16f1 16e1 16- 4d1 4a1 16g1 16- 16g1 16f1 4e1 4d1 4a1 16g1 16- 16g1 16f1 16g1 16f1 16e1 16- 16d1 16- 16e1 16f1 16e1 16- 16c1 16- 4d1 8d1 güle güle dinneyin :)[hline]Oooh Şuraya Bak.... Şapırt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2002 lam o kadar uuraşmışız insan bi yorum yazar :([hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2002 6110 da beste yapamadığın için ben dinleyemiorum so No Comment Sorry :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cristian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2002 Ehe ben gitarla ve flüt le çalıyodum hehe.falan çalıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bass Mesaj tarihi: Nisan 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2002 çok güzel olmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2002 vAlla 9210 da da dinlenmiyor. YAda dinlenebiliyorsa da ben yolunu bilmiyorum. Benim telefondas kullanabilmem icin .wav formatinda olmasi gerekiyor maalesef. Daha once .mid file'i .wav' e cevirmek icin cok ugrastim ama olmadi. Bir kere becerebildim onu da telfon kabul etmedi. Ahh bucs den muzigi aaaah...[hline]Biligsizke bilgi kılıncı yagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2002 Ama yine de eline saglik cok yararli bir sey. Yakinda sokakta yurudugumuzde kimin uo cu olup olmadigini cok rahat anliycaz. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KAPTAN Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Ya bu 6210 ile nasil yaziliyor bilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 moonglowun muzigini yapin,o daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Cok gusel olmus Bravo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Melodi notasi yazmayi kabul etmeyen telefonlar icin bu notalarla melodigi yaratip telefona aktarabilcek yada sms ile gonderebilecek bir program yada bir yol bilen var mi???? YAda bucsden.mid melodisinin basini (yani telefon calmasi icin yetecek bolumu) .wav formatina cevirip bana yollayabilecek yetenekli bir hayirsever var mi??? *!Ac bir kedi gibi Masum masum bakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 mid'i upload et bi yere, wav yapıyım.[hline]change...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 hatta ona da gerek yok. winamp'ı aç, pluginleri kurcala, çıktıyı dışarıya wav dosyası olarak verme seçeneği var, onu seç, sonra o .mid dosyasını çal.[hline]change...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2002 Ben bayagi bir kurcaladim ama o programla cozemedim. BAska bir programla denedim ama bu sefer de calistiramadim. Eger teklifin hala gecerliyse buradan download edebilir yada uo directorysinden de bucsden.mid diye bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 valla ghaldszar denedim, uğraştım, ama saat 3 olduundan olsa gerek, bi türlü beceremedim. daha sonra tekrar farklı programlarla denerim.[hline]change...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 bucs den in mp3 u var lbr sagolsun keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Sagolasin zed valla bende tekrar winamp yukleyip dedigini denedim ama maalesef ben de -yine- basaramadim. Sagol ugrastigin icin. Bu arada LBR deki mp3 bizim bildigimiz bucsden muzigi degil. Keske olsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 eet butun muzikler degisik/ kotu diiler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Karpuz baya guzel olmuş bunu nasil yaptigini soyleyebilirmisin acaba? bende baska Sehirleri yapamm :D[hline]_GaRGoYLe_8) Vestel UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2002 said: _GaRGoYLe_, 09 Nisan 2002 15:49 tarihinde demiş ki: Karpuz baya guzel olmuş bunu nasil yaptigini soyleyebilirmisin acaba? bende baska Sehirleri yapamm :D[hline]_GaRGoYLe_8) Vestel UO Shard lam kullandığım malzemeler: Ellerim Kafam Kulağım Parmaklarım Gözlerim C:program filesultima onlinemusicbucsden.mid ve Nokia 3310 ilk başta dinledim sonra yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2002 lol abi dalga gecme sole nasi dinleyerek yaptin? [şaka maka bu adam Musicianshipi GMlemiş] :P :D 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2002 niye dalga gecsin biraz muzik kulagin varsa, notlari geccirip yazarsin. yok notalardan anlamam dersen deneye denye yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2002 Dedigin dogru fakat cok kasış olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2002 said: _GaRGoYLe_, 12 Nisan 2002 20:46 tarihinde demiş ki: Dedigin dogru fakat cok kasış olmaz mi? Ya alala yarım saat falan uuraştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2002 Eh yarım saat cok ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar