legolas77 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Merhaba arkadaşlar zebula ocak script ini indirdim ama vendorların malzemlerini hangi scripte olduğunu bulamadım ve malzemeler i nasıl sattıracağımı yani mage vendoru reg kristalleri spell book satacak sadece diğer vendorlar içinde böyle yani animal vendoru sadece at satmasını istiyorum yani bunlarıda nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim iyi uo günleri dilerim saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cezad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Kardes bir tane vendor koy ve o vendorun bankasini bosalt yerine satmasini istedigin itemi koy ve item fiyatini .price ile degistir sonra verdigin fiyata satislar baslar fakat her vendor ile ugrasman gerekiyor :( obur turlu coook ugrasirsin aman sakin yaptigin bendoru kucultup cogaltiyim deme icindeki itemlerin hepsi silinir [Bu mesaj cezad tarafından 22 Eylül 2004 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 temp_vend.scp .... orda ara bul işte kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 cezad soyledigin yolu çok tuttum hll:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Zebula ha?Ben artık diyicek hiç bir şey bulamıyorum.+tempvendor scpsi aradoğın scp..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 temp vendor zebula diil, default sphere script dosyasıdır btw[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas77 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 arkadaşlar bende server kurulumda yeniyim yani bu vendorların bankalarını felan bilmiyopum bana esas script dosyasının adını söyleyin yani oradanda ben değiştireyim (o kadar da script yazmayı bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 C:SphereScriptstemp_vend.scp İster normal aç, istersen yukarıdaki yolu adres çubuğuna Copy/Paste et Enter ;)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolas77 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 vallahi arkadaşım teşkkür ederim yavv sizde olmasanız ne yapardık herkeze teşkkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar