Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bugun bi defter aldım el işi;spell book ayarında saman rengi guzel kagıt..mukkemmel bir hava veriyor tavsiye ederim kucuk boy 40,orta 45 buyuk 50 mılyon.. Tam bir harika.. Nerden aldım? İnkilap kitabevi..[signature][hline]Rhino:Seni Duvara bir Böcek gibi yapıştırıcam duvar surungeni!! Spidey:kusra bakma bugün dişçimle randevum var.. -------------------------------------------- Gelecek için zaman boyutu açılır; Storm:Bu gelecek için zaman kapısı olmalı Wolverine:Hadi ya bende dünyanın ekseni kaydı sanmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 resmini çekip koysana bi merak ettim şimdi.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ben de görmüştüm bahsettiğin defterleri. Cidden büyü kitabı gibi gözüküyorlar. Benim gördüklerimde deri üstüne renkli renkli taşlar, bir de büyükcene bir kilit koymuşlardı. Doğru düzgün bir el yazım olsaydı alınmayacak birşey değildi :)[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Evet mümkünse resim isteriz. Yok öyle "çok güzel!" deyip kaçmak. :) Bir de bu İnkılap Kitap Evi nedir, nerdedir?[signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 21 Eylül 2004 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 İçine Arapça falan yazın bişeyler ufak runelara benzesin :P. Heh kimse defteri bu şekilde rezil etmek istemez sanırım.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 evet o benim arkadaşımda var çok güzel bide onun tam playershandbook gibi zincirli olanları var onlar daha güzel[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Abartmasak bu kadar?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya gerçekten resmini çekip koysana bende merak ettim defteri[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Soulbringer, 23 Eylül 2004 10:31 tarihinde demiş ki: Abartmasak bu kadar? ne abartılmış ki?[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Ya koyamıyorum...belki sonra yurda fln yerlesiyorum basım baya kalabalık.. Ben onu gunluk yapıcam..[signature][hline]Rhino:Seni Duvara bir Böcek gibi yapıştırıcam duvar surungeni!! Spidey:kusra bakma bugün dişçimle randevum var.. -------------------------------------------- Gelecek için zaman boyutu açılır; Storm:Bu gelecek için zaman kapısı olmalı Wolverine:Hadi ya bende dünyanın ekseni kaydı sanmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Onun içine bi kaç rün çiziceksin. Var ya kaç adam keklersin bak mistik kitap buldum diye eheh[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar