Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Geçen gün bozcaadaya gidelim dedik. Güneş kremi almayı unutmuşuz hepimiz. Denize bir kaç 5 senedir girmemiş, peynir gibi bembeyaz olan ben artık pespembe oldum. 4 gündür pembe panter gibi dolaşıyorum. Her yerim acıyor. İşin kötü yanı yüzüm soyulmaya başladı. Benek benek oldu suratım. Sanırım 2. derece yanık olmuşum göbeğimde falan kısmi su toplamalar söz konusu. Yüzüm için ne önerirsiniz. Başına gelen mutlaka olmuştur. Saygılarımla pembe panter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 salla, hacı git acile,hemen bi losyon sürüyorlar geçiyo.buaralar moda güneş çarpması ve doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 e ölmüş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bozcaada'ya girip güneşin altında yanacak kadar kalabilmek de ayrı bir marifet yani. Ben genelde orada gündüz hangover, gece şarap modunda takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 YOĞURT SÜR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 DoruK said: YOĞURT SÜR artı sabah yüz yıkadığında ayran olur vitamin mmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hiç mi soyulmadı yüzünüz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 garnierin mavi şişede güneş sonrası spreyui var onu alıyorsun bolca sürüyorsun sonra vitamin büfenin az ilerisinde eczane var oradan da yanık için diyorsun krem veriyorlar ikisini de sabah akşam kullanıyorsun benim hatun da aynı şekilde feci yandı öyle öyle acısını aldık 4 güne acısı dindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 zaman herşeyin ilacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hametan>silverdin>>>bepanthane falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bozcaadada yanmamak elde değil bu arada o kadar iyi esiyor ki yandiğğini anlamıyorsun bile eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 en azindan günes alerjin yok. azcik günes görünce gg oluyorum. su havada bile ellerimin üstü kabardi be ki 22 23 dereceydi sadece =( uzun vadede magnezyum kullaninca geciyo dedi birisi bugün, onu soriyim doktoruma bari. 50 faktör krem sürmeden cikamiyom resmen disari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 güneş alerjisi harikadır, gittiğim konserlerde 3.günün sonunda falan güneş gören heryerim kabarıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Acısı katlanılabilecek durumda ama renk sorun abi contrast sonuna kadar açık şuanda. Birde yüzde iz falan kalır mı acaba yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 of benim 1-2 saat sonrasinda deli gibi kasinmaya basliyo iste. su anda ellerimin üstüne sanki kaynar su dökülmüs kadar yaniyor böyle resmen, yanik be bildigin. fena bi aci. bepanten sürdüm hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu lehine çevirme nil kızarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bepanthene + silverdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 günes alerjisi hakkinda konusuyoruz ya, baglantili bi konu yani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 iz miz kalmaz kararcan bi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 silverdin yanık kremi, rahatlatır da. eczaneden alıp onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 du bi daha diyeyim hametan>silverdin>>>bepanthene ve türevleri bi deneyin, acaip memnun kalacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 esmerim güzelim seni üzerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 o kaşınma olayı bende de var, isilik gibi olduğunda da kaşınıyor. yazın günde 2 kere falan duş alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 vaniLLe said: of benim 1-2 saat sonrasinda deli gibi kasinmaya basliyo iste. su anda ellerimin üstüne sanki kaynar su dökülmüs kadar yaniyor böyle resmen, yanik be bildigin. fena bi aci. bepanten sürdüm hemen. ya o hastalıktan kuzende vardı bizim, şu olayı yap geçiyor bayaa bayaaa http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/eb/Meat_eater_ant_feeding_on_honey.jpg/260px-Meat_eater_ant_feeding_on_honey.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://img39.imageshack.us/img39/4696/12763441774964875866.jpg bu kız ne yapsın güneş mafeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar