Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bu sene üniversiteye girmiş biri olarak soruyorum.Bu laf doorumu?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 valla benim en iyi dostum olarak kalacağını tahmin ettiğim kişiyle lisede tanıştım aynı üniversitede bile değilim. Üniversite büyük bir ölçüde yeni bir dünyadır ama bence lisede yaşadıklarını bir daha yaşamayacaksın[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 doğru olmasına yada olmamasına burda kimin karar vemesini bekliyosun?[signature][hline]bence kimse yanlız olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 sana kalmis.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bence olay lisededir. Her zaman onlar aranır cunku unidekiler belli bir olgunluga gelmistirler artık ve onlarla cok da buyuk seyler yapamazsin. Uniye girme hatta kal lisede muahah bence bu laf yanlis. Ama is sen de bitior tabii.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 en sağlam dostlarım liseden kalanlar. var tabi istisna ama lise çok ayrı[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adokas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Bence insan en iyi dostlarını lisede kazanır..Arkadaşlarıyla birlikte lisede paylaştığı şeyler çok değerlidir..Ben hala lise arkadaşlarımla görüşüyorum ve en samimi arkadaşlarım oınlardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bi de orta okul son da çok kafadır soyleyim.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 en sağlam olanlar anadolu lisesinde kazanılır hem angut sayısı az olur normal liselerde fazlasıyla oluyor hem eskiden orta okulda giriyorduk 1 sene hazırlık üstüne 3 sene orta okul 3 senede lise toplam 7 sene birlikteydik simdi ergenlik dönemi komple birlikte geçiyordu ve kişiliklerin oturması sekillenmesi sonra birlikte büyüdügümüz için çeşitli huy ve alışkanlıklarımızın birbirimize geçmesi neticesinde çok sağlam dostluklar olmuştur unide de illa dostun cıkar ama bu kişiden kişiye değişir kimisi cok güzel bir dost sahibi olabilir kimiside günü kurtarıcak takılacak arkadaş bulur geçirir zamanı[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 şu ana kadar en ii arkadaşımı ilkokulda edindim ama bazı sorunlardan 1 senedir görüşmüyorum[derin baya].Ama lise tayfam var hepside kardeşimdir. bugün hocanın teki böle bi laf ettide bi patilere sorim dedim...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Maedhros_Laorx, 22 Eylül 2004 19:31 tarihinde demiş ki: bu sene üniversiteye girmiş biri olarak soruyorum.Bu laf doorumu? doğru olduğuna kalpten inan :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ben en iyi dostlarımı ilk okulda kazandım şehsen, 2 tanesi ilk okul 1 den beri, biri ilk okul 4ten beri falan. aslında okulun ortamına bağlı bence[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 anadolu lisesi bencede 7 sene beraber kalınca ne dostluklar kuruluyo...[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yok öyle bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Maedhros bu tamamen sana kalmış bir şey belki de en iyi dostunu okulla alakası olmayan bir yerde de bulabilirsin bu tamamen sana kalmış dediğim gibi o yüzden bu tür genellemelere inanma bana kalırsa[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 en ii iki dostum liseden =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Bütün genellemeler yanlıştır. Bide ben lisede kazandım :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Uni.de ilişkiler hafif biraz daha çıkar üstüne kuruludur -ilişkilere çok kabataslak bakarsan- Ama lisede ki arkadaşlıklar üzerinde kesinlikle zerre kadar çıkar yoktur...[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bence liseden olur en ii arkadaş gerçi ben üni ye daha gitmiorum ama düşününce ünide derslerde falan hep aynı tayfa olmuyo lisenin ayrı atmosferi var gibi, liseye görede değişiodur tabi belki.. KAL da çok ii arkadaş ortamı bana göre msl, gerçi lise 1 de sınıfları daatıyolar 2dede fm tm ts falan ayrılıyo ama ossun, bütün sene aynı sınıfı paylaşınca aynı sınavlardan çıkıp beraber internet kafeye kadıköye fln gidince çok alışılıo, bide çevremdede en ii arkadaşlık yılları lise yılları dendii için genelde :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Azmodai, 22 Eylül 2004 20:33 tarihinde demiş ki: ozellikle bizim lisede (TED) mezun olunca hep dostluklar devam ediyor +1[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 yani doyusunki ted e bak gerisine tak boyle mi yani.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ana sınıfından bi ark.ım war hala dostuz ve göru$uyorus.anaokulu-ilkokul(aynı sırada :) otururduk)-ortaokul(yanımda bazen önumde otururdu)da beraberdik ark.la ve $uanda aynı lisedeyiz.gerçi ben süper lise bölumunde o normalde ama yinede göru$uyorus onun yerı bende çok ayrı. lisede de çok güsel dostluklar olur.en azından ben öyle bi dost buldum; spexy ciğimi :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ben simdiye kadar 14 okul degistirdim ve bu sene lise sona gectim benim icin okuldan dost bulmak zor oldu. en fazla kalabildigim okul 1 donem oldu insanlara fazla birseyler paylasamadim ama cok cevrem oldu ama dostluk yada ileri arkadaslik olmadi simdi lise ikiyi ortadogu kolejinde bitirdim ve liseyi isallah bu okulda bitiricem belki bu okuldan 1 - 2 insani ileri seviyeden arkim olabilirler ama benim en cok sevdigim dostlarim yazliktan ve mahalleden oldular... hepsinin yeri benim icin cok farkli hele biri varki onur bey.. :) onun yeri bende cok farklidir....[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 benim için şu an "en iyi dost" lafı yalan.12 yıllık en ii dostunuz sizi satarsa anlarsınız.şu var ki çok dostum var ewt hemde hepsi çok ii arkadaşım,hepsine güvenirim, bir çok şey paylaşırım ;fakat bana göre en ii dost kavramı yok...Bugün hoca böyle bir laf ettiği için kafam karışmıştı....[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Pyr0, 22 Eylül 2004 22:20 tarihinde demiş ki: ana sınıfından bi ark.ım war hala dostuz ve göru$uyorus.anaokulu-ilkokul(aynı sırada :) otururduk)-ortaokul(yanımda bazen önumde otururdu)da beraberdik ark.la ve $uanda aynı lisedeyiz.gerçi ben süper lise bölumunde o normalde ama yinede göru$uyorus onun yerı bende çok ayrı. lisede de çok güsel dostluklar olur.en azından ben öyle bi dost buldum; spexy ciğimi :) hani insanı bi hayvan sevgisi kaplar ya bende seni öle sevdim carlicim ama hangimiz hayvan degilis mauhsuh Sen biras gıllısın o ayrı[signature][hline]:))))) [Bu mesaj Spexy tarafından 22 Eylül 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar