Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunca zamandır boşa kasmışız para kazanacaz diye...

kavel

Öne çıkan mesajlar

Bunca senedir boşa kasıyomuşuz abi. Yok bilgisayarda yok siteydi yok programlamaydı. Ulan şunuda öğreneyim lazım olur. Ulan bu site iyi para yapar. Hepsi boş abi ..

Az önce annem ve gelen misafirin konuşmasına kulak misafiri oldum.

Bir salon dantel takımının -indirimli- fiyatı 1 milyar 750 milyon. Sadece salon için.

Küçükken merak salıp öğrenmiştim. Bütün işi gücü bırakıp dantelde yeni modeller öğreneceğim. Nette var mıdır acaba? Neyse bu kıyağımı unutmayın. Hadi bakim dantel işleyin...[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 22 Eylül 2004 18:20 tarihinde demiş ki:
Birader sen kolay para istiyorsan jigolo ol.

Kalsın hocam bana göre pis bi iş o. Kimin eli kimin şeyinde belli değil. Neyse konu da o değil zaten :)[signature][hline]ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

önemli olan birşey üretmek değil, onu pazarlamak. sen yapsan mahalleden 5-10 kişi 5-10 milyona alır anca :)
bir örnek de ben vereyim bi mobilya şirketi 2 milyara televizyon sehpası mı ne yapıyor. gazetede vardı çok moda fln diye bildiğin kutu.. mobilya işinin içinde olduğumuzdan biliyorum onun maliyeti 30m etmez.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

hmm paticik üzerinden dantel satmak lazım o zaman

becerikli üyelerimiz varmı dantel işleyebilecek :)

asgari ücrete göre düşününce cidden çok iyi paraymış yav :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 22 Eylül 2004 18:39 tarihinde demiş ki:
Jigololar illa bayanlarla yapmıyor bilginiz olsun. Yani hayalinizde ve filmlerdeki gibi jigolo düşkünü güzel kadınları bulmak zor iş.

Ha tabi bu işin kötü taraflarından biride bu dediğindir.Ama ne yapacaksın,başa gelen çekilir.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII konu jigolo değil dantel. sen olmasaydında hiç bi zaman olmayacaktı. canını sıkan çemediğin birşey mi varda bu kadar uzatıyorsun konuyu? jigololuk yapan yakışıklı kılsız tiplere fln mı özeniyosun anlamadımki.

Gel dantel ör bana ağda paranı veririm ben. hadi canım ..[signature][hline]ICQ#85889898
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...