Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 negzel eğlenmişiz lan bu topicte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 cihant said: bu kadar sapın olduğu forumda dert yanmak için çok yanlış bir konuahaha ilk posttan uyarı gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Llama said: ofis değiştirdim değiştirmez olaydım hep bu müdürün yüzünden ulan tek erkek olarak altı kadınla çalışıyorum yok birinin meme ağrıs yok ötekisinin reglisi yok ötekisinin sudyen iç giyim terciği yok ötekisinin sevgilisi ulan bune lan ibne olup çıkıcam burda nalet olsun biride bugün işe gelmedi yok neymiş hastaymış.. ulan ayda kafada 2 3 gün yok bunlar. bende regli olcam lan Forumun çoğunun cenneti orası. Gerçi seni en iyi anlayanlardanım çünkü bende kadınların bol bulunduğu bir yerde çalışıyorum. Gördüğüm kadarı ile çocuğu olan yok gibi senin iş yerinde şanslısın. Birde çocuklusunu gör bunların. Adam ibne olur çıkar muhabbeti koyultsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 En sevdiğim tarafları ise yılda 1 kere falan mangal falan yaparsak bu tombul teyze adaylarımızın az yemesi ve bizim mangalı götürmemiz. Gerçi o da yılda 1 kere falan olursa. 6 senelik iş hayatımda sanırım 2 defa oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ne cenneti yahu. deliği olan herhangi 3 kadın bir araya gelince mi cennet oluyor. yok sonra abaza değiliz biz sdafsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 AtlaraFisildayan said: ne cenneti yahu. deliği olan herhangi 3 kadın bir araya gelince mi cennet oluyor. yok sonra abaza değiliz biz sdafsdg İş yerinde kadınlar deyince şöyle anlıyor çoğu kişi +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 gerçek de olan http://www.halkizbiz.com/images/upload/image/beledbor.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 #dirende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 kırmızılının post apocalyptic bi durumda gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 fede said: de :( hepsini ayıyorum aga kafam da rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Sparkcaster said: kırmızılının post apocalyptic bi durumda gideri var. O kırmızılı abdurrahman çelebi dikkat et. O kadar enerjiyi git kate upton harca başarı şansın daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 forgiver said: fede said: de :( hepsini ayıyorum aga kafam da rahat nolur öğrenin şunu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 grammar naziliği yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 nazilik forgiver gibilerin yaptığı, acı çekiyoruz okurken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 asdgjhajs formüle bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 sorsan küçük ünlü uyumunu bilmezler en iyi biz biliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Öf abi #firstworldproblems ki ne yani, Bizim girdiğimiz yıllarda fena değildi de, son yıllarda devlette işe alınanlar hep aynı tornadan çıkmış insanlar, araya 3 tane falan kız serpiştiriyorlar onlar da meşhur Facebook sayfasındaki gibi, Bizim kurumda iki kız var, birinden ben güzelim, diğeri benden yağışıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Sanki kadın olan her ofis avrupa yakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 20 kişilik erkek yazılım grubunda 20 erkekten biriyim. birbirimize hallenmemiz yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 quixef said: Öf abi #firstworldproblems ki ne yani, Bizim girdiğimiz yıllarda fena değildi de, son yıllarda devlette işe alınanlar hep aynı tornadan çıkmış insanlar, araya 3 tane falan kız serpiştiriyorlar onlar da meşhur Facebook sayfasındaki gibi, Bizim kurumda iki kız var, birinden ben güzelim, diğeri benden yağışıklı. tammaem bölümle alakalı ya makina müh. alına iş yerinde kız olmuyor kimya müh. alınan taşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bu hafta 16 erkek 1 kız makinacı stajyer grubu var işçiler zaten hep erkek ilk defa ilgiden bunalan kız gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 10tane tornacının arasındayım şak şuk enseye tokat göte parmak karı kız muhabbeti dışında olmayan bir ortamdayım. 3tane bayan var onlarda kezbanların sancaktarı, konuşup durmayın canımı sıkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar