AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 türkiyenin en iyilerinden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Phyx said: hadi erkekler neyse de kızlar niye kestiyiyor anlamıyorum hiç saçı çok uzun diye normalden daha kötü gözüken hatun görmedim uzatıcan ayak bileklerine kadar kötü gözükmek değil ki, değişiklik isteği. bi de kuaföre kırıklarını al dediğin zaman kontrol edemiyolar kendilerini sdf nerdeyse belimde olan saçlarım fotoğraftaki kadar kaldı. şuraya da kat atayım şunu da yapayım falan diye diye ama beğendim ben sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 james hetfield'ın ajtf dönemindeki saçına sahip olana kadar uzatıcam ben. saç rengi de tutuyor. geçen sene baya yaklaşmıştım, kız arkadaş baskısı yüzünden kestirmek zorunda kalmıştım. bu sefer olacak, full guts ve determination ile yoluma devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 peruk var bende o olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi kız yüzünden saç mı kestin, hem de o kadar uzattığın saçı. helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yani, kestirdiğimde göğüs hizasına gelmek üzereydi. ama saçım hafif dalgalı olduğu için kırıklar falan başlamıştı, daha düz uzatmak istiyordum. şimdi 2 - 3 ayda bir karı gibi kuaföre gidip kırıklarını aldırıyorum, düzgün uzuyor ama baya. omuzlara gelmek üzere gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ne dangoz adamlarsınız lan, karı gibi kırık aldırmak ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dimi koydurt tası berberde kessinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 olmuyor lan işte öyle. berberler o kadar alışmış ki kısa saç kesim tarzlarına kazma gibi kesiyorlar. saç uzatma kültürünüz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yok saç kırıgını aldırmanın karı ya özel olduğu kısmı edit : sokak berberleri kesemiyor işte mecbur kadın kuaforune gıdıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kuaförlerin stili o ama. kırıklarını alır mısınız diyeceksin yarısına kadar kesecek, adamlar kesmeyi seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 canı sıkılıyordur adamların akşama kadar. e futbol muhabbeti yok, değdirmek yok? var mı lan kuaförlerde de değdiren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 2-3cm i geçme de geçmiyorlar. bu sefer farklı birşey yaptım diyorlarsa kork o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi sen az önce karı gibi diyordun, master çıktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 en son gittiğim bir sürü anlatıp şöyle yapcam vs diye peki güveniyorum size dedim, bana çok güvenme dedi ya hahah artık suratım nasıl bir hal aldıysa kıvırdı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kuaför unisex falan değil, bildiğin erkek kuaförü. 20 sene berbere gittim, toplamda 4 - 5 kere istediğim gibi kesmişlerdir. ya da kozyatağı berberleri öküz, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 git fikirtepede adam gibi traşını ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 küheylan said: abi sen az önce karı gibi diyordun, master çıktın. yok yanı sadece kadınlara özel kısmının kafalarda yer etmesine tepkiydi o , yanlış anlaşılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kadın kuaförleri de öyle, ben hep sinir krizi geçirerek çıkıyodum beğenmiyorum genelde. kes dersin yarısını keser, şu sana gider diye ısrar eder hayır dersin ısrar ısrar, gıcıklar ya sevmiyorum kuaförleri. çoğu da laubali oluyo zaten. ama artık buldum hayatımın kuaförünü. eskide kaldı acılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sizin de nerelisin nerde okuyosun bak benim oğlan da 2 yıllık açık öğretimden şurayı bitirdi çok azimli çocuk diyen kuaförleriniz oluyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 var var, bizde de var. cevap vermesen de devam ediyolar, bir noktadan sonra cevap vermek zorunda kalıyosun, gülümsemek yetersiz kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yalnız geçen ay sonu şöyle bir şey de başımdan geçti, ikinci kez falan gitmiştim bu bizim ordaki erkek kuaförüne. oturdum, sakalı bıyığı favoriyi, biraz da saçı kısalttırıcam işte staja başlıyorum diye. tam o sırada arka odadan bir tane süslü püslü kadın fırladı, yanıma oturdu. elinde su dolu kap, törpü falan. manikür müdür pedikür müdür ondan yapalım mı dedi. sigit diyip çarpıyordum ağzının ortasına. bu tip şeyler de olmuyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 saçları çok kısa kestirdikten sonra favorilerin abominasyon gibi uzaması çok korkunç ya tam depresyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sorma abi. favoriler ayrı bir yaşam formu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bende kuaforumu bulan mutlu kesimdenim ihihih deneysel calisioruz biz ama, denenmemis teknikler, bilinmeyen stiller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar