Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saç anketi

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Phyx said:

hadi erkekler neyse de kızlar niye kestiyiyor anlamıyorum

hiç saçı çok uzun diye normalden daha kötü gözüken hatun görmedim

uzatıcan ayak bileklerine kadar

kötü gözükmek değil ki, değişiklik isteği.

bi de kuaföre kırıklarını al dediğin zaman kontrol edemiyolar kendilerini sdf nerdeyse belimde olan saçlarım fotoğraftaki kadar kaldı. şuraya da kat atayım şunu da yapayım falan diye diye ama beğendim ben sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yani, kestirdiğimde göğüs hizasına gelmek üzereydi. ama saçım hafif dalgalı olduğu için kırıklar falan başlamıştı, daha düz uzatmak istiyordum. şimdi 2 - 3 ayda bir karı gibi kuaföre gidip kırıklarını aldırıyorum, düzgün uzuyor ama baya. omuzlara gelmek üzere gene.
Sosyal ağlarda paylaş

kadın kuaförleri de öyle, ben hep sinir krizi geçirerek çıkıyodum beğenmiyorum genelde. kes dersin yarısını keser, şu sana gider diye ısrar eder hayır dersin ısrar ısrar, gıcıklar ya sevmiyorum kuaförleri. çoğu da laubali oluyo zaten.

ama artık buldum hayatımın kuaförünü.
eskide kaldı acılar.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız geçen ay sonu şöyle bir şey de başımdan geçti, ikinci kez falan gitmiştim bu bizim ordaki erkek kuaförüne. oturdum, sakalı bıyığı favoriyi, biraz da saçı kısalttırıcam işte staja başlıyorum diye. tam o sırada arka odadan bir tane süslü püslü kadın fırladı, yanıma oturdu. elinde su dolu kap, törpü falan. manikür müdür pedikür müdür ondan yapalım mı dedi. sigit diyip çarpıyordum ağzının ortasına. bu tip şeyler de olmuyor değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...