CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Git babanla takıl yemekte baban bıra ıcıyosa baba bende bıraz alabılır mıyım de baban mac ızlemeye gıdıyo sende gıt yanı yalakası ol sonra baban senın pesınden kosar yavrum bız yemege gıdecez arkadaslarla sende gelıcen mı? der yok ya baba arkadaslarla gezecez fln dersın yanı pesınden dolas babanın okuldada senın en begendıgın yanını ortaya cıkar cok ıyı bı basketcımısın onla ovun sonra 2-3 adam yen basketcıler pesınden gelır sonra basketcılerın arkadasları fln fılan derken bı bakarsın okul tanıdık kaynıyo :D[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ne dedmek istedin. Bir de gozune girmek icin zevklerini bul ve ona gore mesela benim babam doktor tıp kazanırsam cok sevinir sen de boyle bisiyler bul mesela furbol seviyorsa ona lig tv uyelik pakedi hediye et felan bul yani. Dogumgununda bisiy yap. Bir de o kız olayını unutma ne yap ne et guzel bi kız tavla gerisi geliyo zati.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 serenay çok yükseklerden uçuyorsun postlarında..[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hiçbir mesaj dan etkilenmedim hiçbir mesaj acımı hafifletmedi hayata kapanıyorum ömür boyu yalnızım artık[signature][hline]
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 sen benim yaptığım esprileri sohbetlerimi görsen ama bende değil sorun[signature][hline]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 e ulan kufrecidem ama olm dedim babnın gozune gir gerisi cooooooook kolay girisimci olmazsan bu is olmaz ki. Mesela benim çizim yeteneğim var ilk bi ortam gorduyorum mesela sınıfta gidiyorum hemen biseyler cizmeye basliyorum sinifin yarisi toplaniyo sonra cep telfonundaki lightsaberlı fotolarımı gpsteriyorum way nasıl yapın diyolar bugun su su siteyi hackledim vay bize de ogret diyolar. Yani kendini gostermen lazım. Buradan iyi arkadaslar edinirsen 2 senen kalmis zaten uni de rahat edersin bulusacagin birileri olur ondan sonracima arkadas kapma yetenedgin gelismis olur. Umutsuz vaka olmadigin goster onlara anliyo musun. Git pinpon oyna bilardo oyna mac seyret seyreden varsa. Ama bence iki muabbetin olan biri varsa git biraz daha konus ne tur muzikler dinledigini cak sonra a bak ben de bunu cd si va bende ondan dinliyorum de. Sonra arkadasliginiz gelisir bi kaç kenk daha bulur gitar calmaya baslar grup kurar sonra da butun kizlari goturursunuz. Eha bak ciddi soyluyorum bu durum gercek bizim okulda cok eleman var boyle yapan.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 22 Eylül 2004 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 savaşa ben öleceğim diye girersen ölürsün, kimse sana yardım edemez.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 msn e gelsene sen bi sana kufretcem biraz muah gel senle arkadas olalım lem. Hangi lisedesin.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: BonePART, 22 Eylül 2004 17:49 tarihinde demiş ki: yanlızlık işnsanın kendi secimidir kimse seniş sevmiyo deil sen kendini sevdiremiyosun git konus espri yap yapıcı yonnerini goster sen hic bisieysen ancak arkadasın olma benim gibi :-P[signature][hline]hö?
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ulan ilgilenebilecegin o kadar cok alan var ki. Kızlar bile makyajladıktan sonra guzel oluyosa oohooooooo. Git lotr serisini bitir frp ci felan millet varsa onları izle biraz bence ideal arkadas ortamı odur.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 up cunku bu adamın yardıma ihtiyacı var. Bence var ya su an icin yapabilecegin en guzle sey (su an) babandan yaptıgın her kotu şey icin ozur dilemek ve onu opmek boyle varya cok pis mutlu olur. Ertesi gunde boyle hos biseyler yaparsin ne biliim parfum mesela oyle pis hosuna gider ki hem aileni de kurtarmis olursun. Ama hepsinden once cok pis gaz bi sarkı dinlemeni istiyorum. Onerim rob dougan clubbed to death (oyl gazdır ki)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Galiba gene biraz düzeliyor böle arada depresyon tavana vuruyor ya[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum TıklaDiablotg
Apache Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 git yüzünü yıka,kolonya serp yüzüne bir yat kalk rahatlarsın[signature][hline]shinsetsu desu..
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 dediklerimi babana kopi peşt et.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
eldar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 çok kasma,ilgi alanlarını keşfet onların üstüne eğil,bu şekilde yeni sosyal ortamlara girebilir yeni insanlar tanıyabilirsin. Babana olayı abartmadan artık bir birey olduğunu göster,saygısını onun istediği gibi davranarak değil kendini olduğun gibi kabul ettirerek kazanabilirsin. Ama dediğim gibi önünde üniversite vs. var,bu hayatının şanssız bir dönemi olabilir , ilerisi için umudunu kaybetme.Hayata sarıl ve değerini bil.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Önünde Mantığın, Arkanda Emeğin, Yanında Erdemin ve Başın Üstünde Onurunla Dimdik Yaşa, Mutlu öl...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Yeni bir ortama girdiğinde insanlarla kaynaş ama yapaylıktan uzak kal. Yapaylıktan uzak kalmaktan kastım: kendin de yaptığın şeylerden zevk al. O enerjiyi emin ol başkaları da alacaktır ve senden hoşlanacaklardır. Yapıp yapmadığını bilemiyorum, mesajının tamamını okumadım ama spor tavsiye ederim ayrıca. Ve tüm bunların sonuna asla unutmamanı tembihleyeceğim, islamiyetin temel dayanaklarından birini oluşturan bir söz: "İnsan yalnız bir varlıktır."[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 e canım kenderciğim sen naaptın ya adam bunalımda sen ne diyorsun fess u pa...[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Nukem_Verite, 22 Eylül 2004 20:16 tarihinde demiş ki: suçu kendinde aradınmı hiç? yani o kdr insan seni takmamakta haklı olabilirmi? o kdr son of the beach i bir okula toplamak bayağı zor gibi gözüktü bana öbür türlü son of the beach super ya muahahah[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.[b]
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Ya senin sorunun okul bence arkadaşım. Bak mesela bizim okulda benidme tanıdğım bazı gruplar var (biz dahil),arkadaşı olmayanları falan hep aramıza alırız. Ezilenlerle arkadaş oluruz. Okula yeni gelenleri bile hemen aramıza alırız. Sen bence iyi öğrencileri olan bir okula git biranönce[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 o kadar çok dost arama 1 tane bul öz bul[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Cengaver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Walla sana sadece sunu diyebilirim tum ama tum hersey sen ve senin dusuncelerinden kaynaklaniyor. Biliyorum bu biraz suçlayıcı bir tavır ama bende senin gibi biriyim. Biriydim demiyorum senin dusuncelerine benzer seyler hala zaman zaman aklıma geliyor. Ama sunun farkındayım ki kendinden baska kimseyi değiştiremezsin. Arkadasın mı yok kendi cizgini ciz elbetteki senin gibi olan insanlar vardir sana katılacaklardır. Başkalarını mutlu etmek yada dost edinmek için asla kendinden taviz verme çünkü o sekilde bulacagin dostlar yada arkadaslar sana asla haz vermicektir. Her gün sabah kalktıgında deki bugun güzel bir gün olucak ne olursa olsun moralimi bozamaz. Kötü seyler basına gelse bile kimsenin yapamadıgını yapıp daha da kotusu olabilirdi diyebilmelisin. Bir süre bu dediklerine inanmaya baslıcaksın ve o zaman göreceksin ki inandigin seyler kendin icin yaptıgın seyler gerçek olucak burda inandigin derken yapmak istedigin seye kalben ruhen mantiken inanman zaten bunları yaparsan goreceksin ki arkadaslarını bulmak için gerekenleri yapıyor olacaksın. Ama öncelikli olarak ne istediğine karar verip onun için yapman gerekenleri düsünüp moralini yüksek tutarak ilerlemen lazım. Bu arada kendine dertlerini anlatabilecegin birini bulmaya calıs ne kadar işe yaramıyor gozuksede dertler paylasıldıkca azalıyor.Sana ogut vermesi yada yorum yapması onemli deil sadace dinlese bile rahatlarsın arkadas mı bulamadın otur aklına gelen herseyi yaz ister defterine ister bilgisayarına istersen buraya. Çok mu acı çekiyorsun otur insanların acı çektigi kitaplar oku onlarında acı çektigini gor bu bir nebze acıyı paylasmaktır. Kitabin sonunda mutlu olduklarını gorunce ilerdede senin icin bir umit olduguna inanmaya baslarsin. Daha fazla yardımcı olmak isterim her ne kadar kendi dertlerimi cözmekte pek usta olmasamda insanlara çok kolaylıkla yardımcı olabilirim konusmak istersen msnden yada maille bana ulasabilirsin mailim [email protected]
Öne çıkan mesajlar