Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 dasaaa said: o hayvan belgeselleri zamanı national'ı sn izlemiyordum Valla kabloya ilk geldiği zamanlardı, türkçe bile değildi bir kısmı kanalın. Böyle efsane gibi izliyordum ben. O dönem çok sakin, yalın ve trt belgeselleri modelleri bir formatı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 o değilde Time Warp mı öyle birşey vardı,en gerekless programı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 adamlar belgesel kanalı değil reality show kanalına dçnüştü zaten bi esprisi kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Time Warpta fikir iyiydi de uygulama rezaletti, hayal gücü yoksunu dingiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 trt'nin muhteşem iğrenç su altı belgeselleri vardı zamanında. hep aynı müzikli. şimdi bulamam kesin youtube'da ama şöyleydi (metalik bu)tinnnnn..... (daha geriden bu)"dak"... tinnnn tunnnnn tannnnn.... "dak" tiiinnnnnn "dak" tinnnn tunnnnn tannnnn dubudumdubudum(uğultulu böyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 buldum abi işte o iğrenç müzik buydu http://www.youtube.com/watch?v=GOwuniIgYXM nefret ettim seneler boyu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 müzik aynen ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 güzel levrek bize dostuymuşçasına yaklaşırken müren balığı adeta selam vererek süzülüyor.... bu sırada aptal balıklar mal mal durmaktadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 discovery hd ye arada bakıyorum ama bayıyor animal planet bbc falan daha iyi şeyler veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar