Sorj Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Baktım herkez bana özenmeye çalışıyor buraya açayim dedim :) yüklü olması lazım olanlar http://stuffplug.abkareno.com/1092666146.SPNG0.7.39.zip http://www.stuffplug.com/?act=generate cod unu burdan alıyoruz sonra plus>tercihler>eklentiler>Stuffplug-NG Yapılandır diyoruz ve "Remove 5 Custom Emoticon Limit" i Tick yapıyoruz ve sonra şunu indirip ifade oluşturdan bütün harflerin simgelerini o harfe yerleştiriyoruz (not:hepsini ben çizmişimdir istediğinizi değiştirebilirsiniz telif hakkı Erutan) http://www23.brinkster.com/lamerstyle/font.rar SS http://cc.domaindlx.com/Erutan/abcdefg.JPG kolay gele[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ay nası özendim biliomusun[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 özenti apache[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 feci özendim[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ADama bak ne oldugunu anlatmadan sunu yap bunu yap sunu suraya yukle su kodu yaz calıstır hadı kolay gele dıyıp bırakmıs Ne okardesım adam gıbı anlatsana yad[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 nuri alço resmine yarıldım, upload eder misiniz onu ahah süper.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bu ne ya? biri anlatsa..[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 resimdeki olay :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimesGrandmaster zgrw[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Keşke herkes erutan olsa, ama sanırım Erutan olunmuyor Erutan doğuluyor.. (çok şükür)[signature][hline]"Suicide is just healthy self-criticism." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 erutan kr@L'sin b@p a$mi$sin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 euıeuhe yok len onu ölesine yazdım herkez bana özeniyor u :P sizde hemen ciddiye almışsınız ya o font u dl ettikten sonra araçlar>ifade oluştura gelin resim eklemi ne var ifade eklemi ne var ona gir A yı yükle Hangi tuşa basınca cıksın diye bişey var a yap bütün harfleri öyle yap :) hueuhe abi sizde hemen ciddiye aldınız[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 çok ezik bi olay... piskolok/g deil hem psikolog...[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek... [Bu mesaj darth_devhochi tarafından 6 Haziran 1996 06:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bence cok güzel milleti kıl etmek için 1 e 1[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-run Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yeni moda sanırım bu (:[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ayyy cnm erutan olmak istedi(allah korusun) *!tahtaya vurur*[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 yazıyı boşver de ben nuri alço resmine koptum (:[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 heifte nuri alço arşiv var(dogmeat) bana göstermişti..[signature][hline]6 Tane Gmail Invite'ım Varmış İsteyen Pm Atsın.. herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 nuri alço kraldır....[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 olmak istemeyen olmasin amma yuklenmissiniz adama ha eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar