Holy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: fizban, 22 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: adriano aynı ben. uzun solak falan. tek farkı adam kafada vurabiliyor gerektiğinde di mi?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: uncla, 22 Eylül 2004 23:19 tarihinde demiş ki: C.Ancelotti gidermi sizce AC Milan'dan,görüşleriniz nedir ? 3 sene icinde bir Scudetto yapan bir de CL kupasi kaldiran adami harcamazlar. Zaten takimda sevilen biri.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ben olsam direk yollardım :D yandım messina-milan maçı yuzunden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bu arada dakika 60 deportivo 0 - 5 valencia,rekora gidio maç :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 recoba harika bir goL..uzun zamandır seyretmemiştik..paticik aracılıgıyla saol recoba :D[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: uncla, 22 Eylül 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bu recoba yedek kalacak adam değil,bunuda ispatladı süper bi gol,golünün öncesi harekette süperdi.. intikamını feci aldı sen merak etme unclacım :D[signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Adriano hayvan mıdır ? Bence hayvan[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar