Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Aslında hepimiz biliyoruz bu tarz o style bu kılıç tarzlarını. Klasik hiç farkı yok. Dayamonun teki turnuva düzenletiyor höldürü höldürü herkes kapışıyor. Bir diğer klişeside güçlü olan herkes bir şekilde bir biri ile alakalı. Dediğim gibi çok klişe ama okunasıç.102 chapter var 60 dayım ben daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bir-iki bölüm okumuştum ama dediğin gibi gelmişti, belki tekrar bakarım sonra. yalnız tavsiye etmişsin güya ama hiç çekici anlatmamışsın, birisi tavsiye etmiş de "berbat hiç boşa okumayın" der gibi olmuş hatta. :p resim filan koyun bari heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konusu çok klasik olsada eğlenceli severek takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 heh ne bilim acayip basit ve klişe ama yinede okunuyor işte. Öyle süper şahane değilde alışkanlık gibi. biraz kenshin biraz jubei tarzı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hadi bişi daha ekleyeyim madem. karakterlerin çoğu samurai shodown serilerinden arak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 son bölüm yayınlandı bitti fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Okudum son bolumu. 4 yillik macrea bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar