Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 beyler. seçim propagandamda destek ve mangır bekliyorum sizden. sonra ihaleleri paylaştırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ben varım. Ne zaman başlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Merdiven altı üretim vuhu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_rbe_dYFla7A/SQUGl9TyGnI/AAAAAAAADL0/AxUwkc00q8c/s400/HSM3_RightHereRightNow_iPod_0001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 parayla verseler okumam mühendisliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 "roket adam" said: Ben varım. Ne zaman başlıyoruz? abi ben levi's 501 jeanimi, new balance koşu ayakkabımı ve kaşmir kazağımı aldım, kazağımı da pantolonumun içine attım sizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Polyushka said: parayla verseler okumam mühendisliği vermiyolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 throine said: "roket adam" said: Ben varım. Ne zaman başlıyoruz? abi ben levi's 501 jeanimi, new balance koşu ayakkabımı ve kaşmir kazağımı aldım, kazağımı da pantolonumun içine attım sizi bekliyorum. Ben şu tasarım videolarını tanıtan kel lavuk olmak istiyorum. Adı neydi unuttum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ne yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 "roket adam" said: throine said: "roket adam" said: Ben varım. Ne zaman başlıyoruz? abi ben levi's 501 jeanimi, new balance koşu ayakkabımı ve kaşmir kazağımı aldım, kazağımı da pantolonumun içine attım sizi bekliyorum. Ben şu tasarım videolarını tanıtan kel lavuk olmak istiyorum. Adı neydi unuttum şimdi. tasarım tanıtmıyo ama kel ve lavuk sipeyskeyk var ehuheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Wozniak pozisyonu boş şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 "roket adam" said: throine said: "roket adam" said: Ben varım. Ne zaman başlıyoruz? abi ben levi's 501 jeanimi, new balance koşu ayakkabımı ve kaşmir kazağımı aldım, kazağımı da pantolonumun içine attım sizi bekliyorum. Ben şu tasarım videolarını tanıtan kel lavuk olmak istiyorum. Adı neydi unuttum şimdi. Jonathan Ive? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yav said: DoruK said: işletme fakültesi yok işletme fakültesi ve iktisat fakültesi bir tek iü'de yok mu? her yerde iibf diye geçiyor. SBF varsa onlar da İİBF'ye verecek tabi.var çoğu yerde artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 "roket adam" said: Wozniak pozisyonu boş şu an. Göbek gıdı olarak uyuyorum ama saç olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Polyushka said: parayla verseler okumam mühendisliği Sevmeyen adamlar okuyamiyor zaten. Bizim bolumda her sene en az 10 kisi falan endustriye geciyor. 5-10 kisi de C programlamayi veremedigi icin bolum degistiremiyor, surunuyor. Gonul isi bu is, hih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 zevk işi işte. sevmeyen adamlar okuyamıyor demişsin. doğrudur. sevenlere de başarılar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Heh Jonathan Ive evet. En kıl olduğum apple herifidir. Kıskanıyorum adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Polyushka said: zevk işi işte. sevmeyen adamlar okuyamıyor demişsin. doğrudur. sevenlere de başarılar hahaehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Deacon said: Polyushka said: parayla verseler okumam mühendisliği Sevmeyen adamlar okuyamiyor zaten. Bizim bolumda her sene en az 10 kisi falan endustriye geciyor. 5-10 kisi de C programlamayi veremedigi icin bolum degistiremiyor, surunuyor. Gonul isi bu is, hih. aHAHAHAAH C yi gecemeyen salaklar ne gerizekalilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bu anketin sonucu herşeyi açıklıyor. 41 mühendis ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bi 5tane mimar olması lazım yalnız. onlar oy atmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mimarlığın adı da mimar mühendisliği olarak değiştiği için mühendislik fakültesine vermişler oylarını onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bi hevesle ilahiyatı oyladım hayal kırıklıgı trollememişsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 mühendisler baskın grup olduklarını kanıtlamak istercesine trollemekten dahi kaçınmışlar başka açıklaması yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yav said: o kadar mühendis var biriniz de anket açmadı daha ne mühendisisisiniz diye Makine, inşaat, elektrik/elektronik(ve haberleşme tarzı türevleri) 3 şıklı anket. Kalanı mühendis olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar