senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 dasaaa said: fede said: 35k postum var. kız arkadaşım olma ihtimali 0 ben de nerede hata yaptığımı merak ediyordum.. matlab'a sordum, olasılığı var mı peki? dedim error verdi. acımız büyük. ben matlabi hesaplamaya biraktim 3yildir bi sonuc veremedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yaptigim tum sevigli edinme similasyonlari -1 dondurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 O zaman kendinizi avutmaniz icin, henuz okumadiysaniz su makaleyi okumanizi istiyorum: http://en.nothingisreal.com/wiki/Why_I_Will_Never_Have_a_Girlfriend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 özet pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ozet: forever alone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Bilimsel bir calisma var ortada, yok ozet falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ulan o kadar kilolu değilim ama kendimi hep meriç rolünde buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 senko said: ben matlabi hesaplamaya biraktim 3yildir bi sonuc veremedi :( gene iyi ama bak. bi umut varmış 3senedir. doğrudan kapıyı kapattı benim suratıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 senko said: yaptigim tum sevigli edinme similasyonlari -1 dondurdu... this!! forumda çok badak var o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 forumun başında vardı şuan yok oyumu değiştirmek istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Deacon said: O zaman kendinizi avutmaniz icin, henuz okumadiysaniz su makaleyi okumanizi istiyorum: http://en.nothingisreal.com/wiki/Why_I_Will_Never_Have_a_Girlfriend sayısalcı olduğum için bulamadım dememiş de kasmış da kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 olm benim sevgilim yok lan ayarlasanıza şöyle eli yüzü düzgün bi cadde tikkysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar