küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 benim de vardı lan, şişman ve kıvırcık saçlı olcak diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 sarhoşken falan demiştir, şimdi sorsan inkar eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bu ne lan skype linki çıktı arıyım bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 benim de vardı bıraktım hay aklımı s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 0ne said: sarhoşken falan demiştir, şimdi sorsan inkar eder. yok gayet de ayıktı. sarhoş olunca şey oldu neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 azcik göbekli olabilir ya. ama tifil olmasin. gnomeo and juliet olmayalim yaani. kendime mesaj; sanki kendin gnome degilsin salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 protein shake içiyorum. azıcık göbek yapıcam işallah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 işallah dasaa maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 sigaraya başlayıp bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Göbek için fast food + 3'lü koltuk + Stargate serisi tavsiye edebilirim, her bölümde 3 dilim pizza yersen tüm seriler bittiğinde ideal göbekli erkek olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 icabında bi gecede yiyoruz lan biz o kadarını abartısız 15 dilim yediğimiz oluyodu sonra çok yemek yemekle övünen aptal ergen tribinden çıktık ama göbek miras kaldı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 topikte bahsedilen hiç bir erkek tipine kendimi uyduramadım ya çok mu sıradanım çok mu iyiyim anlamadım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 senin nikini görünce aklıma sürekli yav yav diyen KEKO tiplemesi geliyor abi, yazdıklarına falan alakası yok alınma eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 canon sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 This thread is now about how much you can eat. Arkadaslar sevgili diyorduk. Birden gene geek hayatlarimizda sidik yarisina dondurduk olayi. Yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tamam işte o sidik yarışı saçmaydı diyorum deacon ama bi beş sene önce falan öyle topikler açılıyodu bi oturuşta üç burger king şubesini yerim diyenler, döneri çubuğuyla yiyorum diyenlerle kapışıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 döneri sapıyla yemeyin de, http://dha.com.tr/images/2010_08_20/sokak-ortasinda-doner-bicakli-kavga-2010-08-20_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hahahah. belki 500 yıl önce yaşasak şişmanlar "sağlıklı ve zegnin" sanıldığından prim yapabilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 500 yıla gerek yok, insanlar hala öyle düşünüyor taşrada. Abi eğer kulüpte vs. hiç tanımadığınız insanları tavlamaya çalışmıyorsanız ya da arkadaşlarınız vasıtasıyla tanıştırılmayacaksanız çok büyük bir önemi yok görüntünün. Sergilediğiniz tavırlar, kişiliğiniz, erkeksiliğiniz ve hatta ayılığınız önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 orası öyle de her olay kendi içinde değerlendirilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 sorsalar zenginsin rahatsın übersin ama forumun tenha saatlerinde en aktif üyesin bilader. ne biçim zenginlik bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bu aralar çok sıkılıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar