Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 reröre beni alıntılamadığı halde tüm mesajları öm şeklinde geliyor. sadece alıntılanınca gelmiyo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 rerore ibnelik yapiyo demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sparkcaster said: çok mutsuzum lan hatta =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sparkcaster said: çok mutsuzum lan hatta =/ /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Deacon said: Mutsuz olmayanlar alinmasin ustune. Bir suru uf puf'lu mesajlar gordum. Yoksa ben de mutsuz degilim. Bu sicakta disari cikmak zorunda falan degilim oh mis evimde oturuyorum. ben mutsuzum vallahi. ama mutsuzluğumun sebebi aslında bu konu değil. =( yani total mutsuzluğumun %8'i bu olabilir belki. bilemedim şimdi. bi %10 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ben su an cok sicagim, 40 derece filan galiba. YANIYOOOOOOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ama sen hep mutsuzsun dasaaa, ben seni hiç mutlu görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 oooo ateşli akila!! müşürün bozulmuştur abi. bi çıkar, bak, üfle, sok yeniden dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yalnız ölücem ya kokuya gelen komşular farkedicek öldüğümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ya da ayı falan yicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Olu taklidi yaparsin gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bella said: ama sen hep mutsuzsun dasaaa, ben seni hiç mutlu görmedim. bugün bi ara mutluydum ya.. hatta bak! mutluluk! http://forum.paticik.com/read.php?20,5658230,page=148#msg-5767833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ahah lan gecen yatakta su iciyodum bogazima kacti, orda olsem gunlerce kimsenin haberi olmicak diye dusundum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 uzaya gitçem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yok lan. uzun süre girmezseniz biz merak ederiz. ben ederim bak. pasta'ya ulaşılır da akila'ya.. hmm o zor. akila sen ölmemeye gayret et adamım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ahah o korku bende de var, hayir millette iyice alisti aradiklarinda benim onlara donmemi fln bigun olunce ameen yine bilerek telefonlara cevap vermiyo diyip gecistircekler. 1yil sonra anlicaklar oldugumu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Benim telefonum nerde bilmiyorum lan numaram olan varsa bi arasın sessizde değilse bulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 2-3 gune bir arayip soran anne yok mu abi basinizda? Ne iyiymis ya. Benimki her olasi eylemde falan arayip koordinat belirtiyo "oglum buralara gitme" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 çaldırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bella said: kız arkadaş bulamamanın şişkolukla pek alakası yok ( yani obeziteden bahsetmiyorum tabi) ağzın laf yapcak bir, ilgilenmiceksin iki. hani sıfır ilgi de olmaz da mümkünse çok az. hadi size benden bir kıyak olsun bu da. Kız ruhsal olarak 14 yaşını geçemediyse, evet. Bunu 20+ bir kıza uygularsan o kızla başkası ilgileniyor sonuçta. Ha kız kilolu falansa bilemem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 son 5 sayfa cok güldüm saoalun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 YOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 sevgili isteyen en ucuz olarak bulgaristana gitsin kızlar teklif ediyor. gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bella said: reröre beni alıntılamadığı halde tüm mesajları öm şeklinde geliyor. sadece alıntılanınca gelmiyo muydu? aquila said: rerore ibnelik yapiyo demek ki. mutlu oldun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sapların önde gidenleri Bir arada burada Birlikten bir güç doğar O gücü saplar anlar Sap geldim sap gidiyorum Mutluyum gururluyum Karıya kıza yedirmediğim paramla Gül gibi geçinip gidiyorum Ne hediye derdi Ne kendini beğendirme derdi Ne de buluşmalarda bekleme derdi Bunlarsız çok mutluyum Sap geldim sap gidiyorum Her 15 Şubat'ta Saplar gününü kutluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar