yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 beyler yeni çıkan yasaya göre sosyoloji bölümünün adı toplum mühendisliği olarak değiştirilcekmiş. http://tr.wikipedia.org/wiki/Toplum_m%C3%BChendisli%C4%9Fi
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 HAsssieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Ohannesburger diyorum elim ayağım titredi okuyunca
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 sayısal dersler de alacaklar mı :D
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 emre kongar mi birisi hep toplum muhendisi derdi sosyoloyoga, sonunda rename atiyolar demek.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 şimdi bokunu çıkardılar abi. sekretere de evrak mühendisi desinler bari. hukuçular da yasa mühendisi olsunlar. claim engineering diye bi yl var ne de olsa. hadi onu da lisans programı yapalım. kamyon şoförleri de rampa mühendisi olsun oldu olacak. astrolog gibi bullshitler de bundan faydalansın gelecek tahmin ve istişare mühendisliği olsun.
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Dasaa aynen sana katılıyorum.Mühendislik hesap yapmaktan,matematiği etkin şekilde kullanıp bir şeyler üretip tasarlamaktan oluşur.Toplum mühendisliği nedir ya,matematik yok bişey yok mühendisliğin evrensel tanımını oluşturan temel öğeler yok.Nasıl birşey bu ya,iyice sapıttılar artık.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Amerikan kültürü ve edebiyatı okuyorum bana da bir mühendislik uydurabilirlerse ellerinden öper başıma koyarım boynum kıldan ince derim bunlara. Dil mühendisliği, amerikan mühendisliği, edebiyat mühendisliği napıp edip zorlayacak illa herifler. Geçen dedim yine diyorum Kaldırım mühendisi lafı şakaydı gerçek olucak.
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 dasaaa said: şimdi bokunu çıkardılar abi. sekretere de evrak mühendisi desinler bari. hukuçular da yasa mühendisi olsunlar. claim engineering diye bi yl var ne de olsa. hadi onu da lisans programı yapalım. kamyon şoförleri de rampa mühendisi olsun oldu olacak. astrolog gibi bullshitler de bundan faydalansın gelecek tahmin ve istişare mühendisliği olsun. bunun sayısal alana uygulanmışı bile var. itü de fizik mühendisliği diye bi bölüm var, normal fizik bölümünden tek farkı extra 3-4 temel mühendislik dersi almaları. onu zaten normal fizik okurken de alabiliyorsun. ama maksat alengir katmak olsun diye bölümün adı fizik değil, fizik mühendisliği. ya mesela bunun doğru algılanmış biçimi mühendislik fiziği diye bi lisans var, hani o da tuhaf bölüm mesela ama tam mühendislik eğitimi içeriyor. http://www.engphys.ubc.ca/courses/course-tables/ bizdeki janjan sevdası hiç bitmiyor. adı x olan bi dal, x mühendisliği olunca 2-3 level atlıyor sanki birden.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Bence sonuna mühendislik eklenince direk gözümden düşüyor sorsan herkes mühendis diye. Kimya var kimya mühendisligi var mesela kimya çok daha düşük puan ama kimya mühendisligi daha tırt geliyor kulagıma. Bir inşaat falan kurtarır o da bildigin mimarın yandan yemişi ama yine bir sıfatı var toplum mühendisi gibi içi boş bir olay degil en azından. Bilgisayarla ilgili her alan iyidir zaten onu katmıyorum.
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mithat said: Bence sonuna mühendislik eklenince direk gözümden düşüyor sorsan herkes mühendis diye. Kimya var kimya mühendisligi var mesela kimya çok daha düşük puan ama kimya mühendisligi daha tırt geliyor kulagıma. Bir inşaat falan kurtarır o da bildigin mimarın yandan yemişi ama yine bir sıfatı var toplum mühendisi gibi içi boş bir olay degil en azından. Bilgisayarla ilgili her alan iyidir zaten onu katmıyorum.genç inşaatçılar rahatsız!
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yabancı dilde devam et baba sen. mimarlık, inşaat falan seni aşmış. boğulursun.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 İnşaat mühendisine bak adam binalar kiremitler demirler falan ohoo çok zor valla hayatta uğraşamam. Türkiyede ingilizce bilen çok nasıl olsa ama bir inşaat dedin mi bir bina yapmaksa söz konusu öyle herkes yapamaz.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Toplum mühendisi ne lan diye toplum mühendisleriyle dalga geçiyorum. Elle tutulur anca bilgisayarla ilgili olanlar inşaatla ilgili olanlar (ki o da mümkünse türkiyede kalsın habire ev yapılıyor inşaat mühendisi adam yurt dışına çıkmasın burda ıyı para vardır ona ) onun dışında pek mühendis yok gerisi hep tatava mühendislik diyorum.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 şantiyede tuğla düştü kafasına çaktırma. bozma yazsın.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 küheylan said: şantiyede tuğla düştü kafasına çaktırma. bozma yazsın. rahatsız mısın dasa öyle dedi diye inşaata cevap verdim onun dışında inşaat elle tutulur nadir mühendisliklerden dedim. Okumayı ögren sonra senin gibi yarım beyinler yüzünden ban yicek laflar söylemek istemiyorum.
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tuğla düşmemişse de güneş geçmiş gerçekten.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 küheylan said: tuğla düşmemişse de güneş geçmiş gerçekten. trolluyorsan komik degil yok trollemıyorsan *hakaret içeren söz*
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 havalar çok sıcak hep. bu arada bkz. bi hakaret olarak güneş
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tollemiyorum, sen bana hakaret ediyorsun ona mantıklı bir sebep arıyorum.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 İnşaat mühendisleri ve bilgisayarla ilgili mühendis/mühendis olmayan hertürlüsü anca elle tutulanlari geri kalan hepsi tatava mühendis gibi geliyor bana dedim. Sonra dasa dalga geçince bende gırgır olsun diye laf ettim inşaat mühendisi elle tutulur o da zaten hergün türkiyede 14 trilyon ev yapılıyor iş bulur illa fakat bulunmaz hint kumaşı degiller diyerek. Sonra sen inşaat mühendisleri tatava demişim gibi bana cevap olarak tuğla düşmüş diye girdin araya durduk yere. Bende sinirlendim. Kısaca hatalı bile olsam hatalı oldugumu : küheylan said: şantiyede tuğla düştü kafasına çaktırma. bozma yazsın. şeklinde dalga geçerek gösterdigin için sinirlendim.
Öne çıkan mesajlar