Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sadece anakartın almıstım tek sıkıntılı o gozukuyo diye eski işlemcim sağlam ztn.ekran kartıda saglam gibiydi.gittiyse ram gitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 benim makine hafif cızırdamaya başlamıştı, bilgisayar mavi ekran verdi sonra garip bi şekilde masaüstüne döndü kapandı ve şuanda açılmıyo gitmişmidir işlemci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ben en son p4 1.5 ghz yakmıştım.pek bilgim yok.yaşayanlar iyi bilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 vatan herşey hazır gel al dedi umarım biz sadece ramleri degiştirdik falan demezler hakkaten katil olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yunan işlemci ney lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 geçmiş olsun Red, umarım garantiden alabilirsin sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 anakart hariç bir sıkıntı yokmus yeni parça vermemişler ama tamir etmişler napalım kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 had geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 aldım bakalım bir sorun yok suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ya şimdi yeni topic açmayayım... i7 2630QM var. GTAIV oynarken max 87C sıcaklığı görmüş corelar. yüksekmidir normal midir? normal zamanda 50C falan. TJMax olarak 100C görünüyor. yakmadan paşa paşa oynar mıyım ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bilgisayar stabildeyken ses cıkarmıyodu şimdi bağırıyor biraz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 MrLevie said: ya şimdi yeni topic açmayayım... i7 2630QM var. GTAIV oynarken max 87C sıcaklığı görmüş corelar. yüksekmidir normal midir? normal zamanda 50C falan. TJMax olarak 100C görünüyor. yakmadan paşa paşa oynar mıyım ne dersiniz? 87 derece yüksek gibi.iyi bi notebook soğutucu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 o anda o sıcaklık normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar