Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Yine gerzek bi anket. Kavge etmeyin adam gibi basın düğmelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 CİN HAHAHAHAHA 3 HARFLİ AHUAUHAUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 rakı tabiki.yanına da şalgam iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ahuahuahua CİN ÇARPTI KİRAZLI CİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 HAHAHAHAHAHAHA ETİ CİN MUAHUZHAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Burbon yok tekila yok ne biçim anket bu beceremiyorsan yapma ncık ncık ncık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 sex on the beach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 BARBUN BALIK LAN HAHAHAHAHAH BARBUNYA VAR BİDE MAUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 tekila koydum diye hatırlıyorum koymamışım. kötü zaten tekila burbon da viski işte skoç da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 benjani said: sex on the beach rakıdan sonra heralde bu gelir bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 HAHAHAH VİSKİTİSKİ LALA POOH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 EFES KOYMAMIŞSIN KARDEŞİM EFES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 karı kokteyylerini de koymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 rom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Cons said: EFES KOYMAMIŞSIN KARDEŞİM EFES NEFES AHDSHSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 viski diyenler; hangi viski tercihiniz? ben ballantines içerim içersem.pek anlamam viskiden de.rakı dedin mi yeni rakı.ağzımız alışmış bırakamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 orçun kardeş bu ekmekle takılırsan şimdiki gibi espri şeyin düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 he bide rakıyı çay bardağında sek içmek,priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Zaybird said: viski diyenler; hangi viski tercihiniz? ben ballantines içerim içersem.pek anlamam viskiden de.rakı dedin mi yeni rakı.ağzımız alışmış bırakamıyoruz. En güzeli macallan ama bulamıyorum hiç glenfiddich iyidir. en olmadı chivas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 güzel bira candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Biraz param varsa ve duty free şansım varsa JW gold label, yoksa chivas akar. Glenfidditch falan da iyi ama klasik scotch'tan şaşmam pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Klasik skoç malt olur lan chivas blend =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 tuborg bira da fena değil.alkol fark etmiyo pek ama rakı > all.absinthe de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 tamam ben blend seviyorum demek ki herneyse sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Şu an şivaz içiyom da yoruyo ya single maltlar daha bi rahat içiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar