Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Basligi acilmamis nedense, acayim dedim izlememis olanlar gorsun de izlesin diye. Bir savas fotografcisi tarafindan, Afganistan savasinda kucuk bir ABD birligi uzerine cekilmis bir belgesel. Hayatimda izledigim belgesel olsun olmasin en gercek sey direk. Ceken adam Tim Hetherington diye bi eleman, adamin icinde oldugu araca saldiri mi ararsin, yanindaki askerin olmesini mi ararsin, siperden ates eden askerin yanina kamerayla yatip goruntu almasini mi ararsin vs vs Kesinlikle izlemenizi oneririm savasin yuzunu gormek acisindan, bir de afganistan'da olayla alakasiz koylulerin yasadiklarini gormek icin falan. http://www.imdb.com/title/tt1559549/ http://www.youtube.com/watch?v=-DjqR6OucBc Ha bu arada izleyince diceksiniz bu herif nasil yasiyo hala diye. Nisan'da Libya'daki olaylarin belgeselini cekerken vurulup oldu ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ah canım kıyamam bütün kötü adamlar gelmiş orda kıstırmış bunları uf olmuş sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 oyle bisi degil abi bu film merak etme. sonucta savas kararini verenler malikanelerinde gotlerini yayarken bu dunyadan habersiz 18-20 yasinda cocuklar haritada gosteremeyecegi bi yerde her gun savasiyorlar. adamin taliban zart zurt bisi bildigi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 izlemiştim bunu baya oldu.. hatta galiba restrepo orda şehit olmuş bi askerin soyadımı neydi. onun soyadını koyuyorlardı mevziye falan.. genel olarak oradaki askerlerin çektiği çile ülkemizde doğudada gayet mevcut.. üstelik 2 kat eksik teçhisatla falan.. askerlere filmde izlediğimde hallerine üzülsemde, bu amerikanın kendi ülkesinden kilometrelerce ötedeki afganistandan ne istediğini düşündükçe (?) beter olsunlar diyebiliyorum (amerikaya). avrupalılara falan bu film baya ilginç gelebilir aslında. ama türkiyede doğuyu bilen veya doğu taraflarında pis bi askerlik geçirmiş biri için komedi filmi havasında film etkisi bırakır. adamlar vadinin en yüksek yerine 4 tarafı son model ağır makineliden gece görüşe kadar çevrelenmiş bi yerde, ak-47 li talibanla çatışıyor, öbür tarafta ülkemizde adam 30 senelik mg3ü kum torbasının üzerine yerleştirmiş şırnakta nöbet tutuyor, nerdeyse 20 de 1 tutukluk yapan silahının farkında olarak.. dedim ya doğudan bi habersen izle işte, savaş belgeseli documentrysi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar