Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Uzay sualtı suüstü afrikalı fakir belgeseli olmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 güzel belgesel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 kendinle mi konusuyorsun sen? home human planet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 belgeseli bırak ultimate survival izle.psikolojini bozar ama senin.zaten bozuk olan bişey nasıl bozulacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 http://watchdocumentary.com/watch/ancient-aliens-the-series-s01e01-the-evidence-video_4112abcec.html#.TiH7c4KFnfE al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 earth from above Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Benim psikolojim yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 planet earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 izledim onu hawking i de izledim şu zencinin sunduğklarını da izledim kurtdeliği içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 http://wwww.nationalgeographic.com/environment/energy/2423525/warming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 en rahatı olmamasıdır zaten.ne bozuk ne iyi.bende de yoktur büyük ihtimalle.evinde crossbow bulunduran,heryerde ayakkabı ile dolaşan bi adamım.adam olduğuma emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 SeaGle said: http://wwww.nationalgeographic.com/environment/energy/2423525/warming gördüğüm yerde kafana taş atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 said: IMAX Coral Reef Adventure IMAX Under The Sea IMAX Tropical Rainforest IMAX Fascinating Nature IMAX Africa The Serengeti IMAX Alaska Spirit Of The Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 safdsafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 SeaGle said: http://wwww.nationalgeographic.com/environment/energy/2423525/warming adfsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 human planet denmiş çıtır çerez izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 siıgıl süpersin abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Coast http://www.imdb.com/title/tt0778908/ bu da iyidir baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ahah yeni tıklıyorum linke sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ekmek ac notepadi not al... -known universe -history channel the universe (6 sezon zaten) -einstein's biggest blunder -2057 the world in future -space (BBC'nin belgeseli, hyperspace diye de gecio) -hawking's universe (hawking abi uzaylilar hakkinda fln konusuyor) uzayli olanlar bunlar. bu aralar known universe ile uyuyorum ben zaten, atiyorum belgeseli plazmaya gunes mars derken misil uykuya daliyorum, tavsiye ederim. kipat onerisi istersen boyle populer bilim tadinda o konuda da yardimci oluruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 AHAHAH neyşınıl coğrafik linki başarılıymış Belgesellerin şahı COSMOS'tur bu arada. Carl Sagan adındaki şirin amca sunuyo (rahmetli), harika bi belgesel ve bilgiler de taze sayılır. 80li yıllarda çekilmiş olmasına rağmen 90lı yıllarda remaster edilmiş, bazı bölümlerin sonunda "ya biz şöle böle dedik ama meğer bilmemneymiş" diye update geçiyolar. Toplam 13 bölüm, her bölüm aşağı yukarı 1-1.5 saat. Uzay, yaşam, tarih, ne ararsan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Extreme Marksman http://www.imdb.com/title/tt1229747/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 onlarin remasterindan sonra da cok seyler degisti sagan abi de guzel, ama benim yazdiklarimin ilk ikisi en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 yazıyorum hepsini. sualtı lazım şimdi salak salak hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Coral Reef ve Under The Sea işte su altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar