Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 video ekranında oynatmaya başladıktan sonra load ederken bir süre sonra videonun ortasında takılıyor. atıyorum takıldığı yerden ibreyi bir sn olmadı 2 3 sn ileri alınca tekrar oynatmaya ve load etmeye devam ediyor. bunun nedeni ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 ibre işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 internet hızın düşük sanırım,veya torrent açık olabilir.240p e getirip izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bende de oluyor buffer'da bi sorun var heralde aynısını yapıyorum. p sini değiştirince düzelebiliyor harttiski patlamıştır belki yutuğun sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?5,5741870,5759055,page=2#msg-5759055 roket adam'ın yazdığı olaysa youtube'un kendi özelliği yok normal videoyu izlemeye devam ederken ortada kalıyor sonrada ben ilersine tıklamadan düzelmiyor diyorsan bilemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 evdeki wireless ı paylaştığım kardeşimin bilgisayarında aynı sorun yaşanmıyor. sorunsuz bir şekilde video load olup tam olarak izlenebiliyor. bende ise parçalara bölünüyor. ne yapmam gerekir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 indir şunu fix le ayrıca fixledikten sıonra firefox a geç ve seçeneklerden gelişmişe gel orda ağ sekmesini tıkla sonra ordaki bağlantı yerindeki ayarları tıkla vekil sunucuyu ben atıcam karışma lan de 65.49.68.31 port : 80 şu ip ve portu gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar