Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 km değeri normal olsada.yani tamam adamın mesafesi varmış gitmiş gelmiş fakat az bi fiyata daha az kullanılmışı varken ben tercih etmem şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 sadece uzun yol yapmışsa, motorun ömrünü uzatmıştır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Selam, Geçen sene Mayıs ayında aldım yanılmıyorsam 44bin km idi. Şu an 86bin km. Bence makul km'ler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 km.si yuksek ama arabada cızık boya degısen hıcbır sey yok motoruda super ayrıca 177 beygır ve gıdısı cok ıyı. ıc donanım olarak spor paket e extradan sunroof - koltuk ısıtma - piano black ön konsol var. borusan cıkıslı oldugunu daha once belırtmıstım. bence temız kullanımda km ye takılmamak lazım cnku üst segment markalar arac 100.000 km gıtsın dıye yapılmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yakın bir arkadaşımın e92 dizel coupesinin motoru yattara oldu 60k da. güçten kesildi vs. borusan sıkıntıyı bir türlü çözemedi ve rektifiye yapalım 14.000 liraya dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bır sorun olsa usta onu anlardı. turbo dızel motor var bılıyosun ve hıcbır sorun yok tren gıbı calısıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Esh said: yakın bir arkadaşımın e92 dizel coupesinin motoru yattara oldu 60k da. güçten kesildi vs. borusan sıkıntıyı bir türlü çözemedi ve rektifiye yapalım 14.000 liraya dediler. ebenizle tanışabilir miyim derim ben bu adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 konunun geneliyle alakasız da dizel mercedes deyince aklıma bu geldi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Selam, Neden insanlar A5 alırken dört kapılı alır? A4 var ne güzel, gidip onu alsınlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 cunku a5in bagajı camıyla beraber açılabiliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar