kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 kasli arabalar hosuma gdio z8 ktu diil ama 6 tam bi kopekbaligi. a5 dha maskulen 3coupeye gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 tabiki mercedes. tabiki c coupe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 numtmun said: segmentasyon yanlis olmus a5/3coupe nin rakibi C degil, E coupe olacak C coupe nin rakibi a3 coupe ve 1 coupe e coupe o ikisine gore biraz ust segment kaliyor fiyat acisindan. ayni sekilde c coupede biraz assagida kaliyor fiyat acisindan. ama ayni motor gucunde ve icerikte c coupenin fiyati ile bmw 3 ve audi a5 arasindaki fark cok az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 HAYVAN HERİF ahah sayfa bası olunca komik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 baslikta yazanlar arasindan soyleyeceksek tabii ki 3 coupeden baskasini secmek komik olur tamam cok iyi oldugu icin herkes onu aldi ama yapcak bisi yok bu markalarla ayni segmentte mercedes alicaksan biraz daha paran olucak mlsf c serisi dusunme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 c coupe 66 bin eurodan baslıyor ancak 50 bin euroya falan a5 bulursun edit : makyajlı 3 de iiymiş bu arada keşke biraz bekleyip ondan alsaydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 3 coupe al 2 seneden önce yeni kasa gelmicek dediydi kosifler. a5e para verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 3 coupe 2013 sonunda geliyor yeni 3 kasa da bu yilin eylul ayinda tanitacaklar mart nisan da satisa baslar 2012 herhalde 1 sene sonra da coupesi cikar. bence 3 coupe cok ayaga dustu, a5 desen makyajlanacak diyor arkadas, makyajini gormek lazim. c serisi coupe de benim de aklim vardi ama sedana cok benziyor aynisi nerdeyse hemen hemen. bence bu 3 u arasinda secim yapacaksan 2010 a5 coupe al sunrooflu al ama sunroofsuz cok kotu o arac. ya da 50 bin euroya daha farkli seyler alabilirsin 2004-2007 arasi nissan 350z mesela ya da ford mustang al 2. el 2007 2008 fln gene. veya mini cooper s jcw 2011 al 0 daha ucuza getirirsin hem =) bmw z4 de dusun yeni kasasi bi 10 15 bin euro daha pahali ama tabi, kredi alma imkanin fln vardir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mercedes c coupe ne a5 nede 320 coupe yeni c serisinin iç tasarımına yaklaşamaz ki c coupe ezer geçer ancak bi bmw nin seriliğini bekleyemezsin mercedesten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 beklersin de farklı segment arabasından beklemek saçma olur tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Ufak bir not C Coupe şimdilik sadece CGI 250 motorla geliyor. 66k € fiyatıyla diğerlerinin 2.0 motorlarıyla aşağı yukarı aynı konumda. Etrafta sürüsüne bereket 3.20d Coupe var, traktör gibi çalışıyorlar. Bilmiyorum ama E46 Coupeler daha rahat geldi bana E92lerden. Zaten E46 her türlü yakışıklı E92den. 50k €ya zaten 0 hiçbirini alamassın. O yüzden yok kasa yenilenmiş, yok makyaj görcek seni ilgilendirmemesi lazım. O yüzden A5 derim ben. Pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 ** Zevkler ve renkler Start** Bence A5in içi C den daha güzel. Evet bir süre C Sedan kullandım. Evet bu yeni makyajla iç kalite çok arttı ama yinede A5. ** Zevkler ve renkler Stop ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 numtmun said: ben sizi uyarmak icin soyledim, sizinle tartismak icin degil, bana inanmamak en buyuk hakkiniz, insanlik yapiyim dedim.. allah razi olsun kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Mercedeslerin içi gerçekten çok güzel. İç tasarım olarak mercedes>audi>>>>>bmw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 bgun dolastim galerileri anadolu yakasindki..yarin kaporayi veriom 48k 3 coupe dizel.. artk hyirlisi olsun.. tavsieler icin saolun,, 2010model beyaz borusan cikisli boya ya da degisen yok. 69bin km de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 oha bi yılda ne gitmiş herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 hakkaten ben vermezdim o parayı ya 2007 model sandım 48k diyince 2010 da adam arabayı çürütmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 temiz kullanms cizik dahi yok ustama baktrdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 20.000€ daha mı ucuz sıfırından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 temiz kullanmışta 55bin euroya 10bin 20 bin kmde olanlar varken 15bintl için 1 senede 70 bin gitmiş araba almam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 2010 diyince 1 sene diye dusunmemek lazım 3 agustos 2009da trafige cıkan bi arac mesela, gerçi bmwni model yılları daha erken geçiyo diye biliyorum, şuanda 2 senedir trafikte olup senede ortalama 35k km rahatlıkla yapabilir. ben koça gidip gelerek gunde ortalama 50km ile senede 20k rahat yapıyodum. etilerden yeditepeye gidip geldiğini falan dusunurseniz cok cok acayip degil senede 35k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yalnız 1-2 senelik arabanın km si reno gibi arabalarda önemliymiş. bizim megane tourer 2010 model, 70k oldu, 50k dan sonra arabanın her yerinden ses gelmeye başladı. istanbul içi kullanıldı genelde. tabi bmw gibi araçlar farklı. geçen bi range sport kullandım. 200k olmuş hala taş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Selam, km değeri normal yahu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ki kazasızsa gerçekten, fiyatı için gayet makul km. turbosuna bakılır devam edilir muazzam güzel bir motor yani o 2.0 dizel geçenlerde kiraladık ve aşık olduk yani 184luk dizele 160la seyrederken 7 litre tuketim nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Selam, Motor + şanzıman ikilisi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar