goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 herkes petşoptan alsın ki daha çok getirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Bizim burada bi petshopta sütten kesilmemiş hayvanları koyuyorlar (daha gözleri bile acılmamıs) şikayet edilecek biryer yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Esh said: ama british short hair > all Son söz söylenmiş konu kapansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 fixmen said: Çinçilla üstte yazıldığı gibi. İran karışımlı olabiliyorlar. Bende var beyazı bunun. Bana bi dişi bul çiftleştiriyim, istediğin kadar yavru veriyim sana. Benimki halen azgın garı isterem diye dolaşıyor ortalıkta. Yaa bende istiyorum bi yavrusundan kesinlikle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 olm barınaktan bana scottish bulun istdiğiniz kadar alayım eve yok ama barınakta gittim shopdan aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Red seninki brisitsh short hair mıydı öyle kulakları çok tatlıydı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 british shorthairlar benimkinin uzun kulaklısı sadece scottishlerin kulagı olmuyor ztn genelde britishlerle scottishler çiftleştiriliyor sağlıklı yavrular için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 batuhan said: Büyüyünce çok çirkin oluyolar.Eğer tatlılığı için alıcaksan.6 ayda büyür hiç bişey anlamazsın. Çinçillalar çirkinleşmiyor, çirkinleşenler İranlar. Daha çirkin diyen görmedim kedime :D http://img268.imageshack.us/img268/6689/19401620096462659478310.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 kedi tam mafya kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 british ile chincilla karşımı güzel oluyor exotic diye geçiyor kısa tüylü oluyor öyle daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 barinaktilerin hepsini bu arkadas toplamis sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Uzun tüylüsüde güzel oluyor ama tüyler çok sorun. Renk olarak ama muhteşem. Füme, duman gibi. Bizimkinin bir kardeşi o renkti, büyüyünce gördüm muhteşem bir renk olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 off Scottishler çok şeker furby gibi şuna bak :D http://www.cat-world.com.au/BrifoldPic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bi de miyavlamaları hep kısık tonda kalıyor o yüzden çok şirinler hehe miiv miiv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 cok guzel bunlar vardi bende öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Forumdan brisith short hair kedisi olan varsa redinkiyle çiftleştirelim lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Pasta said: cok guzel bunlar vardi bende öldü. buyuyunce sirinliklerini yitiriyorlar zaten arkadasimda vardi, buyudu bayagi eski sevimliligi kalmayinca sokaga saldi o da, yeni aldi onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 beylikdüzü migros - alt katta var bu kedilerden satan bi yer 2 hafta önce vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 teyzem lan bu kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 senko said: Pasta said: cok guzel bunlar vardi bende öldü. buyuyunce sirinliklerini yitiriyorlar zaten arkadasimda vardi, buyudu bayagi eski sevimliligi kalmayinca sokaga saldi o da, yeni aldi onun yerine bella trap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 aman hacı köpek haberinden sonra çok hassasız paticik olarak lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 büyüyor denmişte büyüyünce atacaksın zaten sokağa, atmıyor musunuz siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Lord_Argos said: off Scottishler çok şeker furby gibi şuna bak :D http://www.cat-world.com.au/BrifoldPic.jpg hepsi böyle çıkmıyo ama işte. ben kedilerimi sokaktan seçiyorum, tekir, bol renkli siyah vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Red said: barınaktan mı alsın çincilla ben petshoptaki hayvanlara daha çok üzülüyorum.keşke siparişle calıssalar.biri istediğinde getirip verseler.ama gösterme amaçlı diziyorlar güzelim hayvannları ufacık kafeslere kafeste kocaman olmus goldenlar yada kediler görünce delleniyorum bide hepsi beni al beni al diye bakıyor. ben kedimi petshopdan ilk aldıgımda mutluluktan suratımda uyuyordu 2 gün mırmırlayarak gezdi Biz barınaktan aldık bizimkini :) (chincilla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar