Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
200 dolar. güzel. yani 200 dolara alabiliceeniz daa iyi bi bas bilmiyorum. caz bas. 4 telli. pasif. fotoğraf koyarım ilerde.. belki... bakalım.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Mesaj tarihi:
paslanmıştır o gitar :-P[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 21 Ağustos 2004 18:28 tarihinde demiş ki:
almayan toptur.

Satış tekniğine bak. Millet almayacak olsa bile alacak. Hani ben akustik gitar aramasam hemen alacam ama. Sordum millete deyince olmuyormuşuz top falan :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Mesaj tarihi:
ben aliim top olmiim :-P[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
Şekli şemali gösteriyosun.iyisin hoşsunda.gitar neyin nesidir markası nedir kim ne kadar kullandı manyetikleri ne durumda daha önemlisi ses çıkarıyomu?

ha sorarsan almicam.sadece satman için vermen gereken bilgiler bence.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Mesaj tarihi:
gitar çin malı sx '62 fender jazz bass kopyası olup en az mexica standartlar kadar iyidir. komple akçaağaç olup altın kaplama hardwareli, abanoz thumbnail ahşap pickguard manyetik yükseklikleri fretwork gibi modifikasyonlara uğramıştır. temizdir güzeldir ses çıkarmaktadır. bana fazla geldiği için satılmaktadır. yoksa ne satıcam.[signature][hline]your sight is a weakness...
Mesaj tarihi:
büyük kaçar abi yokmu daha ufağı?

200 dolar sol tarafa nası monte edebiliriz bunu???? hep bi bas gitarım olsun istemişimdir sol tarafa monte et 500$ verem :P okadar değil[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi?
imza!!!
Mesaj tarihi:
Kopardı beni şu setiş tekniğin. Cidden ihtiyacım olsa ilk senden alacam hani. Alabileceğim bir şey satsaymışsın keşke. Akustik gitar gibi :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Mesaj tarihi:
horace vur dedim öldürdün:P[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Mesaj tarihi:
param olsa ben alcam o derece sevdim. ama ne bas çalmayı biliyorum, ne para var. zaten türkiye'de de değilim. alın artık şunu be. ben üzüldüm şimdi bak. süper.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
  • Yeni Oluştur...