Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık pas gitar

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

said:
horacegoesskiing, 21 Ağustos 2004 18:28 tarihinde demiş ki:
almayan toptur.

Satış tekniğine bak. Millet almayacak olsa bile alacak. Hani ben akustik gitar aramasam hemen alacam ama. Sordum millete deyince olmuyormuşuz top falan :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

Şekli şemali gösteriyosun.iyisin hoşsunda.gitar neyin nesidir markası nedir kim ne kadar kullandı manyetikleri ne durumda daha önemlisi ses çıkarıyomu?

ha sorarsan almicam.sadece satman için vermen gereken bilgiler bence.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Sosyal ağlarda paylaş

gitar çin malı sx '62 fender jazz bass kopyası olup en az mexica standartlar kadar iyidir. komple akçaağaç olup altın kaplama hardwareli, abanoz thumbnail ahşap pickguard manyetik yükseklikleri fretwork gibi modifikasyonlara uğramıştır. temizdir güzeldir ses çıkarmaktadır. bana fazla geldiği için satılmaktadır. yoksa ne satıcam.[signature][hline]your sight is a weakness...
Sosyal ağlarda paylaş

Kopardı beni şu setiş tekniğin. Cidden ihtiyacım olsa ilk senden alacam hani. Alabileceğim bir şey satsaymışsın keşke. Akustik gitar gibi :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...